Zoo
Zoo

Zoo

De bioloog Jackson Oz probeert wereldleiders al jaren zonder succes te overtuigen van zijn theorie dat het aantal zoogdieren wat mensen wereldwijd aanvalt, met de dood ten gevolge, in een hoog tempo...

Serie

Zoo deel 1

Auteur

James Patterson

Spreker

Ludo van der Winkel

Vertaler

Waldemar Noë

Speelduur

9 uur 24 min

€ 12,99

Beschrijving

De bioloog Jackson Oz probeert wereldleiders al jaren zonder succes te overtuigen van zijn theorie dat het aantal zoogdieren wat mensen wereldwijd aanvalt, met de dood ten gevolge, in een hoog tempo stijgt. Echter, wanneer groepen dieren inderdaad massaal steden in trekken en mensen beginnen aan te vallen, krijgt Jackson alsnog gelijk. De wereld verandert langzaamaan in een groot slagveld, waarin de mensheid het op moet nemen tegen losgeslagen en moordlustige dieren. Om deze reden wordt Jackson door de President van de Verenigde Staten gerekruteerd. Hij moet de oorzaak van deze aanvallen door dieren onderzoeken en een oplossing vinden voor het probleem. Lukt het Jackson om de toenemende agressie onder dieren te verklaren en genezen? Het lot van zowel mens als dier ligt in zijn handen.

Zoo werd gepubliceerd in 2012 en is een van James Patterson zijn vele boeken die op de bestsellerlijst van de New York Times stond.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 maart 2022

ISBN

9788728020685

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 24 min

Bestandsgrootte

415 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zomer van verraad

Zomer van verraad

James Patterson

€ 12,99
In soldatenlaarzen

In soldatenlaarzen

James Patterson, Matt Eversmann

€ 14,99
Jeugdzonde

Jeugdzonde

J.D. Barker, James Patterson

€ 14,99
Minnares

Minnares

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Ludo van der Winkel Bekijk alles

De laatste spijker

Stefan Ahnhem

€ 12,99
Het geheim van de gouden medaille
€ 9,99
€ 15,99
Zo veel leugens

Zo veel leugens

Adele Parks

€ 12,99