De affaire
De affaire

De affaire

Gevoed door woede en een verlangen naar wraak raakt politieagent Lauren Stillwell verstrikt in een dodelijk kat-en-muisspel, waarin elke beweging haar laatste kan zijn... Deze razendspannende James...

Auteurs

Michael Ledwidge, James Patterson

Spreker

Karin Douma

Vertaler

Richard Kruis

Speelduur

7 uur 51 min

€ 12,99

Beschrijving

Gevoed door woede en een verlangen naar wraak raakt politieagent Lauren Stillwell verstrikt in een dodelijk kat-en-muisspel, waarin elke beweging haar laatste kan zijn... Deze razendspannende James Patterson-thriller kan je niet wegleggen.

Lauren is een toegewijde en vastberaden agent met een groot geheim. Als ze de ontrouw van haar man ontdekt, stort haar wereld in. Voordat ze het weet, raakt ze verstrikt in een web van leugens en misdaad, en het ergste is dat ze de opdracht krijgt een moord op te lossen waarvan ze nooit had verwacht dat ze die zou moeten oplossen. Ontrouw, grote geheimen en onverwachte plotwendingen: 'De affaire' is een spannende krachttoer die je doet verlangen naar meer.

Sluit je aan bij miljoenen fans over de hele wereld die gefascineerd zijn door de thrillers van James Patterson, en dompel jezelf onder in de wereld van 'De affaire'.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 augustus 2023

ISBN

9788728350096

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 51 min

Bestandsgrootte

356 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Michael Ledwidge Bekijk alles

Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
Zoo

Zoo

Michael Ledwidge, James Patterson

€ 12,99

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99
Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Rósa en Björk

Satu Rämö

€ 14,99
Miss Eliza's Engelse keuken
€ 15,99

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99
De plantage

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99