Luistervoorbeeld

Het tiende jaar

SerieWomen's Murder Club deel 10
Auteur James Patterson
Spreker Inge Ipenburg
VertalerWaldemar Noë
Speelduur 7u 47m 45s
€ 12,99

Beschrijving

De dames van de Women’s Murder Club moeten weer aan de slag. Een vijftienjarig meisje wordt in de straat voor dood achtergelaten. Ze is zwaargewond en net bevallen, maar van de baby ontbreekt elk spoor. Hoewel het de dag van haar bruiloft is, wordt detective Lindsay Boxer op de zaak gezet. Ze zet alles op alles om de baby te vinden, maar al snel blijkt dat haar enige getuige, de moeder van de baby, leugen na leugen verteld. Ondertussen vervolgt de openbare aanklager Yuki Castellano een vrouw die er van verdacht wordt voor de ogen van haar twee kinderen haar man vermoord te hebben. Lukt het Lindsay om de baby te vinden? En is de gedaagde in de zaak van Yuki schuldig of niet?

Het tiende jaar is het tiende deel in de Women’s Murder Club-reeks van James Patterson, waarin spanning, actie en romantiek centraal staan.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 4 april 2022
ISBN 9788728020739
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 47m 45s
Bestandsgrootte 348 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De Amerikaanse James Patterson (1947) is een van de succesvolste auteurs op dit moment met meer dan 300 miljoen verkochte exemplaren en 1 miljoen verkochte e-books wereldwijd. Maar liefst 114 boeken kwamen op de New York Times bestseller lijst, waarvan 67 op nummer 1 stonden. Dat is een Guinness World Record! Geen enkele Patterson thriller laat zijn lezers onberoerd, maar zijn bekendste werken zijn de thriller reeksen over ‘Alex Cross’, verfilmd met Morgan Freeman in de hoofdrol, en de ‘Women’s Murder Club’-reeks, dat verfilmd is tot serie en in 2007 te zien was op de Nederlandse televisie.

In 2015 won Patterson de Literatuur Award van de National Book Foundation voor zijn inzet om meer Amerikanen aan het lezen te krijgen. Voor zijn thrillers, maar ook enkele romans en kinderboeken, heeft hij meerdere prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder de Edgar Award.

Toon aanbod