Het tiende jaar
Het tiende jaar

Het tiende jaar

De dames van de Women’s Murder Club moeten weer aan de slag. Een vijftienjarig meisje wordt in de straat voor dood achtergelaten...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Waldemar Noë

Speelduur

7 uur 47 min

€ 12,99

Beschrijving

De dames van de Women’s Murder Club moeten weer aan de slag. Een vijftienjarig meisje wordt in de straat voor dood achtergelaten. Ze is zwaargewond en net bevallen, maar van de baby ontbreekt elk spoor. Hoewel het de dag van haar bruiloft is, wordt detective Lindsay Boxer op de zaak gezet. Ze zet alles op alles om de baby te vinden, maar al snel blijkt dat haar enige getuige, de moeder van de baby, leugen na leugen verteld. Ondertussen vervolgt de openbare aanklager Yuki Castellano een vrouw die er van verdacht wordt voor de ogen van haar twee kinderen haar man vermoord te hebben. Lukt het Lindsay om de baby te vinden? En is de gedaagde in de zaak van Yuki schuldig of niet?

Het tiende jaar is het tiende deel in de Women’s Murder Club-reeks van James Patterson, waarin spanning, actie en romantiek centraal staan.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

4 april 2022

ISBN

9788728020739

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 47 min

Bestandsgrootte

348 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99
Heksenjacht

Heksenjacht

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Radeloos

Radeloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Het kille hart

Dolores Redondo

€ 12,99