Luistervoorbeeld

De gave van Dina

SerieDe kronieken van de zieneres deel 1
Auteur Lene Kaaberbøl
Spreker Anna Rottier
VertalerIna Vandewijer, Bernadette Custers
Speelduur 6u 7m 55s
€ 9,99

Beschrijving

Dina’s moeder is een Zieneres. Dina hoopt dat zij die gave niet geërfd heeft maar het ze kan het niet langer ontkennen: ze ziet meer dan andere mensen. Door iemand recht in de ogen te kijken, kan ze heel veel over die persoon aanvoelen. Dat is vaak ongemakkelijk voor die persoon, maar ook voor Dina. Als Dina’s moeder tijdens een onderzoek naar een moordzaak in de problemen komt, is ze wel verplicht om haar nieuwe gave te aanvaarden... en te gebruiken. Het eerste deel in de reeks De kronieken van de Zieneres, vol levendige personages en met de 11-jarige Dina in een glansrol. Meeslepende lectuur voor iedereen vanaf 10 jaar.


De 11-jarige Dina heeft een bijzondere gave, die haar regelmatig in gevaarlijke situaties doet belanden. Fantasierijke reeks vol spanning en bovennatuurlijke elementen.

Lene Kaaberbøl (Kopenhagen, 1960) is een Deense schrijver. Ze studeerde aan de Aarhus Katedraisole en was werkzaam als lerares en vertaler. Ze schrijft voornamelijk fantasy voor kinderen en misdaadromans voor volwassenen. In 2004 ontving ze de Nordic Children's Book Prize.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 augustus 2022
ISBN 9788728028797
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 7m 55s
Bestandsgrootte 257 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.