Luistervoorbeeld

Het zegel van de zieneres

SerieDe kronieken van de zieneres deel 2
Auteur Lene Kaaberbøl
Spreker Anna Rottier
VertalerFrieda Dalemans
Speelduur 7u 34m 44s
€ 12,99

Beschrijving

Dina’s gave, haar talent om in de ziel van mensen te kijken, bezorgt haar nieuwe moeilijkheden. Haar broer Davin wil haar niet meer in de ogen kijken. Dina wordt vervolgens ontvoerd door Valdracu, die haar dwingt haar gave te gebruiken om onschuldige mensen in de val te lokken. De enige die Dina kan redden is haar broer... maar heeft Davin daar wel zo veel zin in?

Tweede deel van De kronieken van de Zieneres: nog meer actie en snellere wendingen dan in deel 1, De gave van Dina. Afwisselend verteld vanuit Dina’s en Davin’s perspectief, wat het verhaal meer diepgang geeft.


De 11-jarige Dina heeft een bijzondere gave, die haar regelmatig in gevaarlijke situaties doet belanden. Fantasierijke reeks vol spanning en bovennatuurlijke elementen.

Lene Kaaberbøl (Kopenhagen, 1960) is een Deense schrijver. Ze studeerde aan de Aarhus Katedraisole en was werkzaam als lerares en vertaler. Ze schrijft voornamelijk fantasy voor kinderen en misdaadromans voor volwassenen. In 2004 ontving ze de Nordic Children's Book Prize.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 9 september 2022
ISBN 9788728028803
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 34m 44s
Bestandsgrootte 318 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.