Succes voor het oprapen!
Succes voor het oprapen!

Succes voor het oprapen!

'Succes voor het oprapen!' is een beknopte en makkelijk te begrijpen gids met de meest krachtige en levensveranderende tools en principes van Tony Robbins, bestsellerauteur en een grote naam in 'peak...

Auteur

Tony Robbins

Spreker

Roel Fooij

Vertaler

Evelyn van Duyn

Speelduur

2 uur 24 min

€ 3,99

Beschrijving

'Succes voor het oprapen!' is een beknopte en makkelijk te begrijpen gids met de meest krachtige en levensveranderende tools en principes van Tony Robbins, bestsellerauteur en een grote naam in 'peak performance', nu bijgewerkt met nieuw materiaal!

Vanaf 1991 is een zelf-gepubliceerde versie van dit boek uitgedeeld aan duizenden mensen in nood, als onderdeel van de Thanksgiving 'Basket Brigade' van de Tony Robbins Foundation. Het boek hielp zoveel mensen om uitdagende omstandigheden te overwinnen dat velen herhaaldelijk vroegen of het breder verspreid kon worden. Nu, voor de eerste keer, is het beschikbaar in deze speciale, bijgewerkte editie met nieuw materiaal.
Tony Robbins is een bestsellerauteur, ondernemer en filantroop. Al meer dan 40 jaar genieten miljoenen mensen van de warmte, humor en de transformerende kracht van Mr. Robbins' zakelijke en persoonlijke ontwikkelingtrajecten. Als wereldberoemde levens- en bedrijfsstrateeg is hij door Worth Magazine gerangschikt als een van de meest 100 invloedrijke mensen in de financiële wereld voor 4 jaar (2015 - 2019). Hij wordt gevraagd om 's werelds beste atleten, entertainers, Fortune 500 CEO's en zelfs presidenten te raadplegen en te coachen. Robbins is een oprichter of partner in meer dan een dozijn bedrijven in uiteenlopende sectoren, van een 5-sterren eiland resort op Fiji tot op maat gemaakte 3D-geprinte prothetische ledematen. Via de Tony Robbins foundation en zijn matching funds heeft Tony meer dan 500 miljoen maaltijden verstrekt in zijn partnerschap met Feeding America.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

14 november 2022

ISBN

9788728039083

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 24 min

Bestandsgrootte

103 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Tony Robbins Bekijk alles

Je ongekende vermogens

Je ongekende vermogens

Tony Robbins

€ 16,99

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Things No One Taught Us About Love
€ 15,00
Meedogenloos

Meedogenloos

Tim S. Grover, Shari Lesser Wenk

€ 15,00
Blind zicht

Blind zicht

Jac. Toes

€ 12,99
IJzige val

IJzige val

Ulf Kvensler

€ 14,99