De koorzangers
De koorzangers

De koorzangers

Gerard Dekker is docent aan het Perspectief College in Noord-Holland, waar hij dagelijks te maken krijgt met probleemjongeren. Om aan de hectiek van dit werk te ontsnappen en te ontspannen zingt hi...

Auteur

Kees Kager

Spreker

Casper Gimbrère

Speelduur

19 uur 47 min

€ 19,99

Beschrijving

Gerard Dekker is docent aan het Perspectief College in Noord-Holland, waar hij dagelijks te maken krijgt met probleemjongeren. Om aan de hectiek van dit werk te ontsnappen en te ontspannen zingt hij in een koor, samen met een aantal collega’s en vrienden. Echter, wanneer de jonge sopraan Desiree aan het koor wordt toegevoegd begint het werk van Gerard hem in zijn koorleven te achtervolgen. Desiree is namelijk het slachtoffer van een van zijn leerlingen, die een meedogenloze loverboy blijkt te zijn. In een poging haar te helpen stuit Gerard op de gewelddadige Noord-Hollandse drugsscene, vrouwenhandel en prostitutie.

Kees Kager (1954) is een Nederlandse auteur en docent. Voorheen was hij eveneens werkzaam als freelance journalist en heeft hij onder andere columns en verhalen geschreven voor Viva, de VPRO Gids en Vrij Nederland. Kager heeft orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel geeft hij les aan het ROC Horizon College in Hoorn in Noord-Holland, waar hij werkt met laagopgeleide jongeren. Dit werk vormde zijn inspiratiebron voor de hoofdpersoon van zijn thrillers Het Zwanenwater (2006), De Koorzangers (2009) en Veldslag om Viridis (2014), die allemaal gaan over de docent Gerard Dekker, te maken krijgt met de Noord-Hollandse drugsscene, vrouwenhandel en corruptie.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

28 april 2022

ISBN

9788728041772

Taal

Nederlands

Speelduur

19 uur 47 min

Bestandsgrootte

825 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Kees Kager Bekijk alles

Het zwanenwater

Het zwanenwater

Kees Kager

€ 14,99

Meer spreker Casper Gimbrère Bekijk alles

De laatste koning

Steve Berry

€ 14,99
Val der titanen

Val der titanen

Ken Follett

€ 19,99
Ik beloof je dat ik honderd word
5.0

Ik beloof je dat ik honderd word

Peter R. de Vries, Royce de Vries

€ 19,99
Weg des doods

Weg des doods

Christopher Golden

€ 14,99