Maffiaparadijs
Maffiaparadijs

Maffiaparadijs

Een onthutsend beeld van de Italiaanse maffia in Nederland

Een onthutsend beeld van de Italiaanse maffiapraktijken in Nederland. Maffiaparadijs is een meeslepend en onthullend boek over moordenaars, voortvluchtigen, dieven en oplichters.

Auteurs

Stan de Jong, Koen Voskuil

Spreker

Casper Gimbrère

Speelduur

7 uur 4 min

€ 12,95

Beschrijving

Een onthutsend beeld van de Italiaanse maffiapraktijken in Nederland, voor de lezers van Mocro Maffia en de boeken van John van den Heuvel
Niets lijkt zo Hollands als de bloemenveiling in Aalsmeer. Toch kregen Italiaanse gangsters er een voet tussen de deur en smokkelden harddrugs tussen de tulpen. In Diemen, Zandvoort en Amsterdam vonden voortvluchtige maffiakillers een veilig onderkomen. En wat te denken van Nederlandse bedrijven die werden geïnfiltreerd door de maffia? Jazeker, de Italiaanse maffia heeft zijn tentakels ook in ons land uitgeslagen. Voor de meest beruchte organisatie ter wereld is hier namelijk veel te halen. Nederland, met zijn grote havens, liberale drugsklimaat en uitstekende infrastructuur, is voor de maffia bijzonder aantrekkelijk.
Acht jaar lang deden Stan de Jong en Koen Voskuil onderzoek naar de wijze waarop de maffia in Nederland opereert. Ze spraken met de kopstukken en stuitten op zorgwekkende verhalen. Maffiaparadijs is een meeslepend en onthullend boek over moordenaars, voortvluchtigen, dieven en oplichters, hun handlangers en hun liefjes.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

22 maart 2021

ISBN

9789179956813

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 4 min

Bestandsgrootte

389 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Casper Gimbrère Bekijk alles

De laatste koning

Steve Berry

€ 14,99
Val der titanen

Val der titanen

Ken Follett

€ 19,99
Ik beloof je dat ik honderd word
5.0

Ik beloof je dat ik honderd word

Peter R. de Vries, Royce de Vries

€ 19,99
Weg des doods

Weg des doods

Christopher Golden

€ 14,99