Het origineel
Het origineel

Het origineel

In de nabije toekomst kiezen mensen voor onsterfelijkheid terwijl injecteerbare nanotechnologie het mogelijk maakt voor ieder individu om de wereld te ervaren door het perspectief van zijn eigen...

Auteurs

Mary Robinette Kowal, Brandon Sanderson

Spreker

Relinde de Graaff

Vertaler

Mariët Herlé

Speelduur

4 uur 11 min

€ 7,99

Beschrijving

In de nabije toekomst kiezen mensen voor onsterfelijkheid terwijl injecteerbare nanotechnologie het mogelijk maakt voor ieder individu om de wereld te ervaren door het perspectief van zijn eigen 'thema'. Het leven wordt gemakkelijker gemaakt in een maatschappij waar inkomensgelijkheid en automatisering het mogelijk maken om vermaak boven traditioneel werk te stellen, maar tegen een prijs: persoonlijke privacy. Wat gebeurt er met degenen die zich durven te verzetten tegen onsterfelijkheid en constant in de gaten worden gehouden?

Wanneer Holly Winseed wakker wordt in een ziekenhuiskamer met een aangetast geheugen en een opgedrongen nieuwe identiteit, laat een team van overheidsagenten er geen gras over groeien: ze instrueren Holly om de terroristengroep ICON te infiltreren en te verslaan. Holly is nu een 'Provisional Replica' en ze heeft één week om haar Origineel voor de moord op haar man, Jonathan, op te sporen en te doden. Als ze daarin slaagt, zal ze de plaats van haar Origineel in de maatschappij innemen. Als ze faalt, zal haar leven eindigen. Met haar nieuw geïmplanteerde gevechts- en sociale vaardigheden weerstaat Holly zowel aanvallen van terroristen als twijfels over haar eigen betrouwbaarheid terwijl aanwijzingen naar haar Origineel leiden - en naar de waarheid over Jonathan.
Hugo Award-winnende auteurs Brandon Sanderson en Mary Robinette Kowal slaan de handen ineen in deze exclusieve audio-first productie van 'Het origineel', een sci-fi thriller die zich afspeelt in een wereld waar één vrouw vecht om haar ware identiteit te leren kennen en de te overleven.

Brandon is de enige auteur die zes keer in vier jaar op de shortlist van de David Gemmell Legend Award is gekomen en won die prijs in 2011 voor 'The Way of Kings'. 'The Emperor's Son' won in 2013 de Hugo Award voor beste novelle. Brandon Sanderson heeft meerdere malen op de New York Times Best-Seller List gestaan, met vijf romans die de #1 plek bereikten.

Brandon woont momenteel in Utah met zijn vrouw en kinderen en geeft les in creatief schrijven aan de Brigham Young University.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

19 september 2022

ISBN

9788728041901

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 11 min

Bestandsgrootte

178 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Brandon Sanderson Bekijk alles

Calamity

Calamity

Brandon Sanderson

€ 10,99
Vlammenwerper

Vlammenwerper

Brandon Sanderson

€ 10,99
Staalhart

Staalhart

Brandon Sanderson

€ 10,99

Meer spreker Relinde de Graaff Bekijk alles

Wat ik je wil zeggen

Wat ik je wil zeggen

Courtney Walsh

€ 14,99
Zak er lekker door!

Zak er lekker door!

Rachel Renée Russell

€ 13,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Tweelingen
€ 9,99
Voor jou wil ik gaan

Voor jou wil ik gaan

Anina Nouschka

€ 12,95