Ooggetuige
Ooggetuige

Ooggetuige

Journalist Nick Daniels heeft te veel gezien. Terwijl hij in een restaurant een baseballster interviewde werd er naast hem een maffioso omgelegd. En hij heeft gehoord wie de opdracht tot de moord gaf...

Auteur

James Patterson

Spreker

Ruben Kuppens

Vertaler

Paul Witte

Speelduur

8 uur 1 min

€ 12,99

Beschrijving

Journalist Nick Daniels heeft te veel gezien. Terwijl hij in een restaurant een baseballster interviewde werd er naast hem een maffioso omgelegd. En hij heeft gehoord wie de opdracht tot de moord gaf. Nu is hij de speelbal van de Italiaanse en Russische maffia, en van zijn bloedmooie redactrice bij de krant, die misschien haar eigen agenda heeft. Patterson vertelt het verhaal in de eerste persoon, de lezer meteen bij de actie betrekkend. Zoals gewoonlijk is het gevaar alom: voor het leven van de hoofdfiguur, voor zijn kansen op echte liefde... en voor het leven van een onschuldig kind.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 juni 2022

ISBN

9788728093856

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 1 min

Bestandsgrootte

357 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99
Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Ruben Kuppens Bekijk alles

Later als ik vliegen kan
€ 12,99
Conflict & Structure

Conflict & Structure

Mariëlle Brouwer

€ 12,99
Hoe ik voor je sta

Hoe ik voor je sta

S. R. Grey

€ 12,95