De achtste bekentenis
De achtste bekentenis

De achtste bekentenis

Journaliste Cindy Thomas vindt het lijk van een dakloze man...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Inge Ipenburg

Vertaler

Paul Witte

Speelduur

8 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

Journaliste Cindy Thomas vindt het lijk van een dakloze man. Tot haar ontzetting onderzoekt de politie de zaak amper: die heeft haar handen vol met meerdere overlijdens in de elite van San Francisco – overlijdens zonder duidelijke doodsoorzaak. Cindy trekt dan maar zelf op onderzoek uit. Yuki, een ander lid van de Women’s Murder Club, krijgt een moeilijk dossier op haar bord. Ze heeft een video waarin een moeder haar dochter beschuldigt van de moord op haar man, maar is dat genoeg voor een veroordeling? Bovendien worstelt Yuki met gender issues. Lindsay heeft nog niet besloten of ze ja zal antwoorden op Joe’s huwelijksaanzoek.

De Women's Murder Club telt 4 leden: Lindsay Boxer, rechercheur moordzaken voor de politie van San Francisco; Cindy Thomas, een verslaggever voor de San Francisco Chronicle; Claire Washburn, de Chief Medical Examiner voor San Francisco; en Yuki Castellano, een officier van justitie in San Francisco. Samen of alleen onderzoeken ze moordzaken in San Francisco. De reeks werd bewerkt tot een tv-serie door de Amerikaanse zender ABC.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 maart 2022

ISBN

9788728093870

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 0 min

Bestandsgrootte

357 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99