Je was altijd van mij
Je was altijd van mij

Je was altijd van mij

Ryan heeft er schoon genoeg van. Al jaren is hij verliefd op Lisa. Zij heeft alleen oog voor Tony, de sterspeler van het voetbalteam dat Ryan traint...

Auteur

Anna Katmore

Spreker

Robin van den Akker

Vertaler

Anne Verhaert

Speelduur

5 uur 32 min

€ 9,99

Beschrijving

Ryan heeft er schoon genoeg van. Al jaren is hij verliefd op Lisa. Zij heeft alleen oog voor Tony, de sterspeler van het voetbalteam dat Ryan traint. Hoe kan hij haar aandacht trekken, zonder wanhopig over te komen? Een mannelijke point-of-view van een eerste verliefdheid, en één van de beste in het genre!


Al de hele zomer lang droomde Lisa Matthews ervan om te worden gekust door Tony, de sterspeler van het schoolvoetbalteam. Maar als hij dan eindelijk terugkeert van trainingskamp, blijkt Lisa concurrentie te hebben. En als heeft ze nog zo’n grote hekel aan voetballen, het zal de enige manier zijn om dichter bij Tony te komen. Dat lijkt vooral Ryan Hunter, de trainer, uitstekend te bevallen. "Grover Beach Team" is een "high school romance"-reeks, voor de fans van Kelly Oram en Cassie Mae. Katmores reeks "Fall for me" is een spin-off van deze serie.

"Ik schrijf verhalen omdat ik anders niet kan ademen", zo bekent Anna Katmore op haar website. Geïnspireerd door Disney en verlangend naar tegelijk vredige en magische zaken, schrijft ze gloedvolle "contemporary romance". Sinds het succes van haar debuut ("Play with me", 2012) is Katmore fulltime schrijfster. Ze publiceerde o.m. de reeksen "Grimm was a bastard", "Grover Beach Team" en "Fall for me". Katmore woont in Duitsland.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 augustus 2022

ISBN

9788728142912

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 32 min

Bestandsgrootte

232 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Anna Katmore Bekijk alles

De onmogelijke weddenschap
€ 14,99
Mijn geheime vampier

Mijn geheime vampier

Anna Katmore

€ 16,99
Speel met mij

Speel met mij

Anna Katmore

€ 5,99