Luistervoorbeeld

Mijn geheime vampier

Auteur Anna Katmore
Spreker Bart Fennis
VertalerAnne Verhaert
Speelduur 10u 3m 49s
€ 16,99

Beschrijving

Wat is het ergste wat een vampier kan overkomen? Direct zonlicht? Nog erger: geen WiFi! Natuurlijk, Quentin is blij dat het auto-ongeluk hem niet het leven gekost heeft. En dat zijn over-overgrootvader Vlad Dracula hem met een beet in de nek van de dood gered heeft. Maar moest hij daarom echt mee naar dat WiFi-loze kasteel in Transsylvanië? En bekeken vanuit Dracula’s perspectief: beseft de Heer van de Nacht welke ellende hem wacht, als hij een lastige puber bij zich in huis neemt? Gelukkig is daar de mooie Abigail, die door het kasteel dwaalt, beweert niets af te weten van vampiers... maar wel precies weet hoe ze hen onder de duim kan houden. Een lichtvoetige, humoristische fantasie, vol verrassingen en romantiek.


De reeks "Dracula’s Erfgenaam" draait rond de Californische tiener Quentin, die van de dood wordt gered door zijn over-overgrootvader Vlad Dracula. Nu moet hij een nieuw leven zien op te bouwen, in Transsylvanië en in de nacht.

"Ik schrijf verhalen omdat ik anders niet kan ademen", zo bekent Anna Katmore op haar website. Geïnspireerd door Disney en verlangend naar tegelijk vredige en magische zaken, schrijft ze gloedvolle "contemporary romance". Sinds het succes van haar debuut ("Play with me", 2012) is Katmore fulltime schrijfster. Ze publiceerde o.m. de reeksen "Grimm was a bastard", "Grover Beach Team" en "Fall for me". Katmore woont in Duitsland.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 augustus 2022
ISBN 9788728143018
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 3m 49s
Bestandsgrootte 422 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.