Mijn geheime vampier
Mijn geheime vampier

Mijn geheime vampier

Wat is het ergste wat een vampier kan overkomen? Direct zonlicht? Nog erger: geen WiFi! Natuurlijk, Quentin is blij dat het auto-ongeluk hem niet het leven gekost heeft...

Auteur

Anna Katmore

Spreker

Bart Fennis

Vertaler

Anne Verhaert

Speelduur

10 uur 3 min

€ 16,99

Beschrijving

Wat is het ergste wat een vampier kan overkomen? Direct zonlicht? Nog erger: geen WiFi! Natuurlijk, Quentin is blij dat het auto-ongeluk hem niet het leven gekost heeft. En dat zijn over-overgrootvader Vlad Dracula hem met een beet in de nek van de dood gered heeft. Maar moest hij daarom echt mee naar dat WiFi-loze kasteel in Transsylvanië? En bekeken vanuit Dracula’s perspectief: beseft de Heer van de Nacht welke ellende hem wacht, als hij een lastige puber bij zich in huis neemt? Gelukkig is daar de mooie Abigail, die door het kasteel dwaalt, beweert niets af te weten van vampiers... maar wel precies weet hoe ze hen onder de duim kan houden. Een lichtvoetige, humoristische fantasie, vol verrassingen en romantiek.


De reeks "Dracula’s Erfgenaam" draait rond de Californische tiener Quentin, die van de dood wordt gered door zijn over-overgrootvader Vlad Dracula. Nu moet hij een nieuw leven zien op te bouwen, in Transsylvanië en in de nacht.

"Ik schrijf verhalen omdat ik anders niet kan ademen", zo bekent Anna Katmore op haar website. Geïnspireerd door Disney en verlangend naar tegelijk vredige en magische zaken, schrijft ze gloedvolle "contemporary romance". Sinds het succes van haar debuut ("Play with me", 2012) is Katmore fulltime schrijfster. Ze publiceerde o.m. de reeksen "Grimm was a bastard", "Grover Beach Team" en "Fall for me". Katmore woont in Duitsland.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 augustus 2022

ISBN

9788728143018

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 3 min

Bestandsgrootte

422 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Anna Katmore Bekijk alles

De onmogelijke weddenschap
€ 14,99
Je was altijd van mij

Je was altijd van mij

Anna Katmore

€ 9,99
Speel met mij

Speel met mij

Anna Katmore

€ 5,99

Meer spreker Bart Fennis Bekijk alles

Kleine Mie

Kleine Mie

Tove Jansson

€ 2,99
Moominvallei-detectives
€ 2,99
Avonturen met Moomin 1

Avonturen met Moomin 1

Tove Jansson

€ 2,99
Avonturen met Moomin 2

Avonturen met Moomin 2

Tove Jansson

€ 2,99