Het geeft niet
Het geeft niet

Het geeft niet

Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak - Blingg - en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft...

Serie

blingg deel 1

Auteur

Miranda Hillers

Spreker

Verona Stam

Speelduur

9 uur 16 min

€ 12,99

Beschrijving

Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak - Blingg - en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet. Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem.

Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op.

Dit eerste deel van de Blingg-serie zit vol dramatische mannenproblemen die met stomende scenes worden afgewisseld.
Miranda Hillers (1971) schrijft New Adult-bestsellers, of zoals ze zelf haar verhalen omschrijft: Romances with a twist. Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen tijdens het stappen met haar vriendinnen, inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar geïnspireerd tot het schrijven van de Blingg- en WWW-serie, die draaien om liefde gecombineerd met drama.

In 2014 publiceerde Miranda haar eerste titel uit de Blingg-serie Het geeft niet, waarna al snel meerdere delen volgden. Dankzij de WWW-serie (Wij Willen Winnen) ging haar schrijfcarrière in vogelvlucht. Deze serie ontving niet alleen lovende recensies, maar twee van de delen behaalde in 2017 zelfs een Indie Award; dé literaire prijs voor indie-auteurs. Ook belandde KAI in de top drie zomerboeken van 2017 van de Bibliotheek.

Miranda is trots op al haar tientallen boeken, maar ze blijft een zwak voor DEX houden. Tot op heden is dat haar bestverkochte boek die bovendien naar het Engels is vertaald. Inmiddels is ook het eerste deel uit de Blingg-serie in het Spaans en Frans verkrijgbaar. Haar meest recente boek Energieke extase, het vierde deel uit de friends4life-serie verschijnt eind 2021.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 november 2022

ISBN

9788728289846

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 16 min

Bestandsgrootte

390 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Miranda Hillers Bekijk alles

Kijk niet achterom

Kijk niet achterom

Miranda Hillers

€ 12,99
Ergernissen eindigen

Ergernissen eindigen

Miranda Hillers

€ 12,99
Niets is wat het lijkt

Niets is wat het lijkt

Miranda Hillers

€ 12,99
Breek mijn hart niet

Breek mijn hart niet

Miranda Hillers

€ 12,99

Meer spreker Verona Stam Bekijk alles

Ik vrouw van jou

Eveline Heijnen

€ 6,99

Ik lust jou rauw

Eveline Heijnen

€ 6,99
Vicious

Vicious

L.J. Shen

€ 14,99
De hertog die ik verleidde

De hertog die ik verleidde

Scarlett Peckham

€ 9,99