Dodelijk parfum
Dodelijk parfum

Dodelijk parfum

'Dodelijk parfum' is een bloedstollende thriller over David Morton en zijn wereldwijde strijd tegen de klok, van China tot Athene, van Londen naar Tel Aviv...

Serie

David Morton deel 1

Auteur

Gordon Thomas

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

W.A. Dorsman-Vos

Speelduur

15 uur 34 min

€ 19,99

Beschrijving

'Dodelijk parfum' is een bloedstollende thriller over David Morton en zijn wereldwijde strijd tegen de klok, van China tot Athene, van Londen naar Tel Aviv.

In de nasleep van de Golf Oorlog in 1990-1991 houdt een megalomane terrorist de wereld in zijn greep. Hij dreigt elke grote stad te vergiftigen met een dodelijk virus. Met de dodelijke stof ‘anthrax’ is hij in staat om miljoenen mensen te vermoorden binnen slechts een paar minuten. Hij demonstreert de kracht van het middel door het in het drinkwater van een klein Zuid-Afrikaans dorp te stoppen. De gevolgen zijn verschrikkelijk: alle inwoners zijn op slag dood. Met slechts zeven dagen om aan zijn eisen te voldoen zitten de wereldleiders met de handen in hun haar. De aangewezen persoon om dit catastrofale probleem op te lossen? Mossad-agent David Morton.

Als expert van op het gebied van veiligheidsdiensten geeft Gordon Thomas een angstaanjagend realistisch beeld van wat er achter gesloten deuren op het wereldtoneel plaatsvindt. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de duistere kant van moderne oorlogsvoering. Wat vooral naar voren komt is de dringende behoefte aan internationale samenwerking om de potentieel dodelijke gevolgen van chemische wapens te voorkomen...


De David Morton-serie van Gordon Thomas is een bloedstollende verzameling romans die de avonturen volgen van David Morton, een onderzoeksjournalist en Mossad-agent die verwikkeld raakt in een verscheidenheid aan internationale samenzweringen, politieke schandalen en gevaarlijke situaties.

De Britse onderzoeksjournalist en auteur Gordon Thomas (1933-2017) stond bekend om zijn werk rondom de praktijken van de geheime dienst. Thomas werd geboren in Wales, en als neef van de bekende dichter Dylan Thomas werd het schrijven er met de paplepel ingegoten. Thomas heeft meer dan 53 boeken uitgegeven, variërend van thrillers tot non-fictie. 'De reis der verdoemden' werd verfilmd met Faye Dunaway en Thomas won de Edgar Allan Poe-Award voor zijn boek 'Scheepsramp'. Naast schrijver was Gordon Thomas ook bekend als buitenlandcorrespondent van de BBC.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

3 mei 2023

ISBN

9788728371800

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 34 min

Bestandsgrootte

650 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Zevenpoot

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99
In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99
De honderd dagen

De honderd dagen

Joseph Roth

€ 9,99
Aanbieding De postzegelverzamelaar
€ 12,99 € 5,99