Luistervoorbeeld

Bink en Pip gaan naar Engeland

Leer Engels met Vincent Bijlo en Mariska Reijmerink
Auteur Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink
Spreker Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink
Speelduur 49m 10s
€ 14,39

Beschrijving

Bink en Pip Plezier zijn allebei zes. Ze zijn een tweeling, misschien wel de leergierigste tweeling van Nederland. Ze gaan logeren in Engeland, bij hun oom Bill en Tante Chips. Met Nederlands, weten ze, kun je daar niet aankomen, dat verstaat niemand. Mama Plezier leert ze een basiswoordenschat Engels.

Ze reizen per boot. Het is wel 22 uur roeien, maar gelukkig komen ze op volle zee oom Bill en tante Chips tegen. In het lekker warme schip hebben ze tijd om nog meer Engelse woorden en zinnetjes te leren.

Bink en Pip gaan naar Engeland is het eerste luisterboek van een reeks die bedoeld is voor kinderen tot en met 9 jaar die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Vincent Bijlo vertelt het verhaal en Mariska Reijmerink zingt bekende Engelse liedjes in aanstekelijke arrangementen. In het eboek (dat wordt meegeleverd als pdf-bestand) staan grote tekeningen van Juliette de Wit met alle Engelse woorden, zinnetjes en liedteksten.

Details

ImprintPrisma
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 27 november 2012
ISBN 9789000323036
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 49m 10s
Bestandsgrootte 40 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Vincent Bijlo

Vincent Bijlo (1965) is een Nederlandse cabaretier en schrijver. Bijlo is sinds zijn geboorte blind.

Bijlo bracht een deel van zijn jeugd door op het Koninklijk Instituut tot Onderwijs voor Slechtzienden en Blinden in Huizen. Na het behalen van zijn VWO-diploma aan het St.-Vituscollege te Bussum (1985) studeerde Bijlo enkele jaren Nederlands aan de Universiteit Utrecht (1986-1988). Een eerste succes als cabaretier kwam in 1988 met het behalen van de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Leids cabaretfestival.

Bijlo is ook columnist, onder meer voor het Utrechts Nieuwsblad en Straatnieuws. Eens per maand schrijft hij bovendien een reportage voor het dagblad Trouw. Tevens levert hij bijdragen in NRC Handelsblad.

Bijlo is politiek actief bij de Bunnikse partij Perspectief, een samenwerkingsverband van GroenLinks en de PvdA. Hij werkt als fractiemedewerker voor de partij. Zelf is Bijlo GroenLinks-lid. Bijlo had ook een column in de Rode Draad, het kaderblad van GroenLinks. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2006 was hij lijstduwer van deze partij.

Toon aanbod