Luistervoorbeeld

Bink en Pip gaan naar Engeland

Leer Engels met Vincent Bijlo en Mariska Reijmerink
Auteur Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink
Spreker Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink
Speelduur 49m 21s
€ 14,39

Beschrijving

Vincent Bijlo (de cabaretier) en Mariska Reijmerink stellen je graag voor aan Bink en Pip Plezier, misschien wel de nieuwsgierigste tweeling van Nederland. Ze zijn bijna zeven en gaan logeren bij oom Bill en tante Chips in Engeland. Dat is wel 22 uur roeien, maar dan hebben ze tenminste tijd om nog wat Engels te leren... Bink en Pip gaan naar Engeland is een grappig verhaal, speciaal voor kinderen tot en met 9 jaar die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Vincent Bijlo vertelt het verhaal en Mariska Reijmerink zingt bekende Engelse liedjes. De prachtige tekeningen zijn van Juliette de Wit. Het boek bevat alle Engelse woorden, zinnetjes, liedteksten en de bladmuziek. 'Bink en Pip heten niet voor niets met hun achternaam "Plezier", want de lol straalt van elke bladzijde af door de geestige tekst, de prachtige tekeningen en niet te vergeten de heerlijke liedjes. Wat een geweldige manier om jonge kinderen Engels te leren. Als ik nog meester zou zijn, wist ik het wel! Maar ik heb gelukkig een kleindochter van vijf, dus kan ik ook samen met haar dit boek lezen. Lezen? Nee, sámen plezier maken met Bink en Pip!' Jacques Vriens, kinderboekenschrijver en oud-directeur in het basisonderwijs

Details

ImprintPrisma
UitgeverUitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 27 november 2012
ISBN 9789000323036
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 49m 21s
Bestandsgrootte 73 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Vincent Bijlo

Vincent Bijlo (1965) is een Nederlandse cabaretier en schrijver. Bijlo is sinds zijn geboorte blind.

Bijlo bracht een deel van zijn jeugd door op het Koninklijk Instituut tot Onderwijs voor Slechtzienden en Blinden in Huizen. Na het behalen van zijn VWO-diploma aan het St.-Vituscollege te Bussum (1985) studeerde Bijlo enkele jaren Nederlands aan de Universiteit Utrecht (1986-1988). Een eerste succes als cabaretier kwam in 1988 met het behalen van de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Leids cabaretfestival.

Bijlo is ook columnist, onder meer voor het Utrechts Nieuwsblad en Straatnieuws. Eens per maand schrijft hij bovendien een reportage voor het dagblad Trouw. Tevens levert hij bijdragen in NRC Handelsblad.

Bijlo is politiek actief bij de Bunnikse partij Perspectief, een samenwerkingsverband van GroenLinks en de PvdA. Hij werkt als fractiemedewerker voor de partij. Zelf is Bijlo GroenLinks-lid. Bijlo had ook een column in de Rode Draad, het kaderblad van GroenLinks. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2006 was hij lijstduwer van deze partij.

Toon aanbod