Bink en Pip gaan naar Engeland
Bink en Pip gaan naar Engeland

Bink en Pip gaan naar Engeland

Leer Engels met Vincent Bijlo en Mariska Reijmerink

Eerste boek van een reeks die bedoeld is voor kinderen die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken.

Auteurs

Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink

Sprekers

Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink

Speelduur

0 uur 49 min

€ 14,39

Beschrijving

Vincent Bijlo (de cabaretier) en Mariska Reijmerink stellen je graag voor aan Bink en Pip Plezier, misschien wel de nieuwsgierigste tweeling van Nederland. Ze zijn bijna zeven en gaan logeren bij oom Bill en tante Chips in Engeland. Dat is wel 22 uur roeien, maar dan hebben ze tenminste tijd om nog wat Engels te leren... Bink en Pip gaan naar Engeland is een grappig verhaal, speciaal voor kinderen tot en met 9 jaar die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Vincent Bijlo vertelt het verhaal en Mariska Reijmerink zingt bekende Engelse liedjes. De prachtige tekeningen zijn van Juliette de Wit. Het boek bevat alle Engelse woorden, zinnetjes, liedteksten en de bladmuziek. 'Bink en Pip heten niet voor niets met hun achternaam "Plezier", want de lol straalt van elke bladzijde af door de geestige tekst, de prachtige tekeningen en niet te vergeten de heerlijke liedjes. Wat een geweldige manier om jonge kinderen Engels te leren. Als ik nog meester zou zijn, wist ik het wel! Maar ik heb gelukkig een kleindochter van vijf, dus kan ik ook samen met haar dit boek lezen. Lezen? Nee, sámen plezier maken met Bink en Pip!' Jacques Vriens, kinderboekenschrijver en oud-directeur in het basisonderwijs

Details

Imprint

Prisma

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

27 november 2012

ISBN

9789000323036

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 49 min

Bestandsgrootte

73 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Vincent Bijlo is een Nederlandse cabaretier, schrijver en columnist. Bijlo, vanaf zijn geboorte blind, heeft een lange lijst aan gevarieerde publicaties, columns, cd's en theaterprogramma's op zijn naam staan. Hij werkt in veel producties samen met zijn vrouw Mariska Reijmerink die zangeres en angliste is en o.a. met de band The Rossettis Engelse poëzie op muziek zet.

Meer auteur Vincent Bijlo Bekijk alles

De Ottomaanse herder

De Ottomaanse herder

Vincent Bijlo

€ 10,99

Meer spreker Vincent Bijlo Bekijk alles

De Ottomaanse herder

De Ottomaanse herder

Vincent Bijlo

€ 10,99