Bitcoin en andere cryptovaluta
Bitcoin en andere cryptovaluta

Bitcoin en andere cryptovaluta

Hoe je dacht te laat in crypto te stappen maar succesvoller werd dan mensen die dit boek niet lazen

Een duidelijke introductie tot de wereld van bitcoins en andere cryptovaluta. Je leert slim en veilig in crypto te handelen en krijgt praktische tips.

Auteur

Gert-Jan Lasterie

Spreker

Paul Laseur

Speelduur

6 uur 7 min

€ 15,99

Beschrijving

Een duidelijke introductie tot de wereld van bitcoins en andere cryptovaluta

  • Is bitcoin een bubbel of het begin van een revolutie?
  • Hoe schaf je cryptovaluta aan en waar bewaar je ze?
  • Kan je echt steenrijk of straatarm worden door cryptovaluta te kopen?

Je kunt tegenwoordig geen verjaardag meer bezoeken of het gaat over cryptovaluta. Want als je nu nog niet 'bent ingestapt', dan heb je de boot gemist. Maar wat is eigenlijk het nut van die munten en wat zijn ze nu echt waard? Is de piek bereikt en de bubbel gebarsten? Of ben je juist precies op tijd als je nu besluit om mee te doen?

Bitcoin en andere cryptovaluta geeft antwoord op deze vragen en is een begrijpelijke introductie tot de wereld van het digitale geld en blockchaintechnologie. Je leert hoe je slim en veilig in cryptovaluta kunt handelen, krijgt praktische tips hoe je ze veilig bewaart en hoe je meedoet aan een ICO. En je leert dan meteen wat een ICO is. Maar bovenal word je op een aanstekelijke en vermakelijke manier enthousiast gemaakt over cryptovaluta en blockchain. We hebben pas het topje van de ijsberg gezien. En iedereen kan meedoen.

www.ontheblockchain.nl

Details

Imprint

Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

15 november 2018

ISBN

9789000367474

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 7 min

Bestandsgrootte

337 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Gert-Jan Lasterie (1978) startte na zijn studies in Utrecht en Nijmegen in 2002 de site Flabber.nl. In de jaren die erop volgden groeide het uit tot een van de grootste blogs van Nederland, met successen op online videovlak zoals New Kids en Buitenbeeld. Ook na het onderbrengen van Flabber bij Vice Media bleef hij doen wat hem dreef: zoveel mogelijk mensen meenemen in zijn enthousiasme. Eerst door de verhalen van Coolblue aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Vervolgens bij TMG Digital, waar hij de mogelijkheden van nieuwe technologieën promoot en in de praktijk brengt. Op Twitter praat hij inmiddels een paar duizend volgers dagelijks bij over nieuwe blockchaininitiatieven, actuele ontwikkelingen en natuurlijk ook: de stand van zaken op de cryptobeurzen.

Meer spreker Paul Laseur Bekijk alles

Feitenkennis

Feitenkennis

Hans Rosling

€ 16,99
De Love Code

De Love Code

Alex Loyd

€ 13,99