Luistervoorbeeld

Focus AAN/UIT

Dicht de 4 concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding
Auteur Mark Tigchelaar
Voorlezer Bert Kranenbarg
Speelduur 4u 13m 9s
€ 16,99

Beschrijving

'Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen.' Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym.

Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out.

Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle. Lees dit boek en je ontdekt: hoe je slimme brain hacks inzet om niet meer af te dwalen, hoe je met het MTW-principe structureel meer gedaan krijgt, hoe je je kunt afsluiten voor de luidruchtigste collega, hoe je de denkmachine stopt en makkelijker in slaap valt.

Details

ImprintSpectrum
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 12 december 2019
ISBN 9789000369409
Taal Nederlands
Speelduur 4u 13m 9s
Bestandsgrootte 189 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij heeft verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd. Zijn eerdere boeken zijn in zes talen verschenen.

Toon aanbod