De beminde
De beminde

De beminde

Koning Jameson wilde nooit een vrouw, tot Hollis. Als Hollis een vreemdeling ontmoet, vraagt ze zich af of een leven met Jameson een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt.

Auteur

Kiera Cass

Spreker

Relinde de Graaff

Speelduur

8 uur 6 min

€ 12,99

Beschrijving

Het langverwachte nieuwe boek van Selection-auteur Kiera Cass Met mooi vormgegeven kaart met quote in de eerste oplage! Hollis Brite is opgegroeid in Keresken Castle, samen met de andere dochters van adel, in de hoop de aandacht van de toekomstige koning te trekken. De jonge koning Jameson van Coroa is eigenlijk nooit op zoek geweest naar een echtgenote, totdat hij Hollis ontmoet. Als Jameson haar de liefde verklaart, is Hollis dolblij. Maar terwijl hij haar het hof maakt, realiseert Hollis zich dat de eindeloze stroom cadeaus en aandacht gepaard gaan met torenhoge verwachtingen. Met een bezoek van de koning van Isolte in het vooruitzicht, ziet Hollis een kans om aan Jameson – en zichzelf – te bewijzen dat ze een geschikte koningin is. Maar wanneer ze een vreemdeling ontmoet die recht in haar hart lijkt te kijken, vraagt Hollis zich af of een leven met Jameson in het paleis een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt. Over de Selection-serie: 'Kiera Cass houdt het spannend tot het eind, de lezers zitten op het puntje van hun stoel om erachter te komen wie Maxon uiteindelijk als zijn bruid zal kiezen.' Publishers Weekly 'Een glamourleven vol rijkdom en een prins als lover: wie wil dat nou niet?!' CosmoGirl

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

1 december 2020

ISBN

9789000376803

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 6 min

Bestandsgrootte

673 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Kiera Cass is de #1 New York Times bestsellerauteur van de Selection-serie en Siren. Ze studeerde aan Radford University en woont met haar familie in Christiansburg, Verenigde Staten.

Meer auteur Kiera Cass Bekijk alles

De one

De one

Kiera Cass

€ 12,99
De elite

De elite

Kiera Cass

€ 12,99
De selectie

De selectie

Kiera Cass

€ 12,99

Meer spreker Relinde de Graaff Bekijk alles

Zak er lekker door!

Zak er lekker door!

Rachel Renée Russell

€ 13,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Tweelingen
€ 9,99
Voor jou wil ik gaan

Voor jou wil ik gaan

Anina Nouschka

€ 12,95

Wat ik je wil zeggen

Courtney Walsh

€ 14,99