Daten is (nog steeds) k*t
Daten is (nog steeds) k*t

Daten is (nog steeds) k*t

Over dickpicks, dertigersdilemma's en daddy issues

Daten als dertiger is net even anders, maar het blijft k*t. Hoewel het nieuwe uitdagingen met zich blijkt te brengen – van (wel of geen) kinderen tot (wel of geen) botox – blijft Laura de Hoog even openhartig, herkenbaar en grappig als altijd.

Auteur

Laura de Hoog

Spreker

Judith Amsenga

Speelduur

3 uur 41 min

€ 12,99

Beschrijving

Daten als dertiger is nét even anders, maar daten blijft k*t. Vlak voor haar dertigste verjaardag heeft Laura de Hoog alles op een rijtje: een leuke baan als contentcreator, fijne mensen om zich heen, een goede gezondheid en na een turbulent liefdesleven lijkt ze ook de man van haar dromen tegen het gespierde lijf te zijn gelopen. Lijkt, helaas, want haar prins op het witte paard galoppeert toch weg, en laat haar met een gebroken hart achter. En dus gaat Laura door met daten. Tenslotte is de beste manier om over iemand heen te komen onder iemand anders. In dit boek kun je álles maar dan ook álles, dus ook wat op TikTok gecensureerd wordt, lezen. Hoewel daten in je dertiger jaren wat nieuwe uitdagingen met zich mee blijkt te brengen – van (wel of geen) kinderen tot botox – blijft Laura even openhartig, herkenbaar en grappig als altijd. Laura de Hoog (1992) begon ooit een blog over haar liefdesleven, maar stapte na de zoveelste mislukte relatie over op TikTok waar ze in minivlogjes haar ongezouten mening geeft over wat ze in het dagelijks leven tegenkomt. Ondertussen is ze meer dan 300.000 volgers en een succesvol boek – Daten is k*t – verder.

Details

Imprint

Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

4 juli 2024

ISBN

9789000394821

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 41 min

Bestandsgrootte

305 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

In november 2020 begon Laura de Hoog minivlogjes te plaatsen op TikTok. Ondertussen is ze meer dan 300.000 volgers en een succesvol boek verder. Haar TikToks zijn recht voor z"n raap, herkenbaar en supergrappig. Van dickpicks tot buurtbarbecues: overal geeft ze haar ongezouten mening over. Auteursfoto: Nick van Ormondt

Meer auteur Laura de Hoog Bekijk alles

Daten is k*t

Daten is k*t

Laura de Hoog

€ 12,99

Meer spreker Judith Amsenga Bekijk alles

Dubbelspel

Dubbelspel

Bregje Rebergen

€ 12,99
Onder vuur

Onder vuur

Nick de Koning

€ 14,99
In de steigers

In de steigers

Nick de Koning

€ 14,99
What the f*ck?!

What the f*ck?!

Saskia Wolters

€ 12,95