Daten is k*t
Daten is k*t

Daten is k*t

Over partners, piemels en Pinot Grigio's

Voor iedereen die humor heeft – of daten haat.

Auteur

Laura de Hoog

Spreker

Keja Klaasje Kwestro

Speelduur

4 uur 40 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor iedereen die humor heeft – of daten haat.

Van haar ontmaagding door de manager van een niet nader te noemen fastfoodketen, tot een affaire met een onbetrouwbare, gladde Italiaan: Laura de Hoog neemt geen blad voor de mond over de mannen die haar pad hebben gekruist. En dat levert een extreem openhartig, grappig en herkenbaar boek op. Eikelpiercings, datingapps, katers en narcistische exen: niets of niemand blijft onbesproken.

In dit boek leer je de vrouw achter de succesvolle TikToks écht kennen. Een vrouw met een grote bek en een klein hartje, maar ook een vrouw met een missie: ze heeft seks, en daar schaamt ze zich niet voor.

'Hier is het boek waar niemand om gevraagd heeft, maar waar je wel op zit te wachten.' – Bibi Espina, zangeres en editor bij RUMAG.

Laura de Hoog (1992) begon met het schrijven van een blog over haar liefdesleven maar stapte na de zoveelste mislukte relatie over op TikTok, waar ze in mini-vlogs haar ongezouten mening geeft over alledaagse onderwerpen – van dickpics tot buurtbarbecues. Het leverde haar vele trouwe volgers op. In het dagelijks leven creëert ze content voor social media en is ze veelvuldig te vinden op de terrassen in Deventer met een goed glas wijn.

Details

Imprint

Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

1 april 2022

ISBN

9789000384150

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 40 min

Bestandsgrootte

386 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Laura de Hoog (1992) begon met het schrijven van een blog over haar liefdesleven maar stapte na de zoveelste mislukte relatie over op TikTok, waar ze in mini-vlogs haar ongezouten mening geeft over alledaagse onderwerpen – van dickpics tot buurtbarbecues. Het leverde haar vele trouwe volgers op. In het dagelijks leven creëert ze content voor social media en is ze veelvuldig te vinden op de terrassen van Deventer met een goed glas wijn.

Meer spreker Keja Klaasje Kwestro Bekijk alles

Femicide

Femicide

Tessel ten Zweege

€ 9,99
Dat zou jij nooit toelaten

Dat zou jij nooit toelaten

Tessel ten Zweege

€ 12,99
Aanbieding Het kamermeisje

Het kamermeisje

Nita Prose

€ 14,99 € 7,49
Levy en het witte wonderdoosje
€ 5,99