De Bellende Engel
De Bellende Engel
Nog geen fragment

De Bellende Engel

Spannend en fantasierijk verhaal over een magisch callcenterBrugklasser Dahlia heeft een groot geheim. Zij is de enige in haar gezin die weet dat ze op het punt staan om uit huis te worden gezet. H...

€ 14,99

Beschrijving

Spannend en fantasierijk verhaal over een magisch callcenter

Brugklasser Dahlia heeft een groot geheim. Zij is de enige in haar gezin die weet dat ze op het punt staan om uit huis te worden gezet. Hun vervallen woning wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuwbouwproject van Maarten Zwartwater, een van de machtigste inwoners van de stad. En het lijkt erop dat hij niet alleen met Dahlia’s huis snode plannen heeft...

Dahlia besluit het callcenter van De Bellende Engel om hulp te vragen. Hier bieden in het diepste geheim levende standbeelden een luisterend oor aan kinderen met vragen, problemen en verwonderingen. Gelukkig schiet Gargo, een koppige waterspuwer, Dahlia te hulp. Kan Dahlia Maarten Zwartwater nog op tijd stoppen en lukt het haar en Gargo om de stad te redden?

'De Bellende Engel' is een spannend en fantasierijk kinderboek voor kinderen vanaf 10 jaar over vriendschap, opkomen voor het goede en de invloed van (sociale) media op ouders en hun kinderen. Met schitterende illustraties in steunkleur van Meike Lieve Bos en geïnspireerd op het wereldberoemde standbeeld in Den Bosch.

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

5 juni 2024

ISBN

9789000396375

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Stephanie Biesheuvel komt uit de theaterwereld en werkt momenteel aan verschillende theaterhappenings. Haar non-fictiedebuut, een persoonlijk boek over de Tweede Wereldoorlog, verschijnt eind 2024 bij Het Spectrum. Daarnaast produceert Stephanie een podcast exclusief voor Podimo, die ook in 2024 zal verschijnen. Haar kinderboekendebuut, De Bellende Engel, is een spannend en fantasierijk verhaal geinspireerd op het wereldberoemde standbeeld in Den Bosch.

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

De jacht op de groene diamant
€ 12,99
€ 4,99

In haar voetsporen

Anna E. Wahlgren

€ 14,99
Things we left behind
€ 14,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Hidden potential

Adam Grant

€ 15,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vuurdoop

De vuurdoop

Andrzej Sapkowski

€ 14,99