Zoef!
Zoef!
Nog geen fragment

Zoef!

Over een jongen, de tijd en een vliegend tapijt

Een grappig en ontroerend verhaal over liefde en afscheid nemen Amir is vreselijk verdrietig. De allerliefste hond van de wereld is dood. Op de plek naast zijn bed waar Oela altijd sliep, heeft zij...

€ 14,99

Beschrijving

Een grappig en ontroerend verhaal over liefde en afscheid nemen

Amir is vreselijk verdrietig. De allerliefste hond van de wereld is dood. Op de plek naast zijn bed waar Oela altijd sliep, heeft zijn moeder een oud tapijt neergelegd. Maar het is geen gewoon tapijt: het stelt zich voor als Zafar Omar Emín Faroek de Veertiende (kortweg: Zoef) en het kan vliegen!

Zoef en Amir gaan op een avontuurlijke reis naar de Grens om Oela terug te halen voordat zij definitief oversteekt. Onderweg komen ze een bonte stoet figuren tegen die het tweetal proberen te helpen – of juist niet… Komen ze op tijd om Oela weer mee naar huis te nemen?

Zoef! is een grappig en ontroerend verhaal over liefde en afscheid nemen van Superjuffie!-auteur Janneke Schotveld, geschikt om voor te lezen vanaf 7 jaar of om zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

17 juli 2024

ISBN

9789000396405

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Janneke Schotveld is de auteur van de populaire serie Superjuffie en het Kinderboekenweekgeschenk van 2017, Kattensoep. In 2018 verscheen haar met een Vlag en Wimpel bekroonde verhalenbundel De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes. Ook haar verhalen over de dappere ridster werden bekroond met een Vlag en Wimpel en een White Raven en De eekhoorn legt een ei en andere fabels kreeg de Kinderboekwinkelprijs toegekend.

Meer auteur Janneke Schotveld Bekijk alles

Superjuffie komt in actie!

Superjuffie komt in actie!

Janneke Schotveld

€ 9,99
Superjuffie in de storm

Superjuffie in de storm

Janneke Schotveld

€ 9,99
Superjuffie op safari

Superjuffie op safari

Janneke Schotveld

€ 9,99
Het kattenmannetje en andere sprookjes
€ 12,99

Meer spreker Mimoun Oaïssa Bekijk alles

Arabische sprookjes

Arabische sprookjes

Rodaan Al Galidi

€ 10,99