Luistervoorbeeld

Hooggevoeligheid als kracht

Met liefde naar jezelf leren kijken
SerieAnkertjes deel 362
Auteur Marian van den Beuken
Spreker Ad Knippels
Speelduur 3u 3m
€ 12,99

Beschrijving

Gevoeligheid wordt nogal eens beschouwd als zwakte. Als je een gevoelige aard echter accepteert, respecteert en beschermt, kun je haar leren hanteren als een verfijnd instrument. Dan blijkt er in het kwetsbare een kostbare schat te schuilen: de kracht van je eigen natuur.

Hooggevoeligheid als kracht nodigt je uit om op een positieve manier naar je gevoeligheid en je gevoeligheden te kijken, zodat je daarin telkens opnieuw jouw eigen unieke kracht kunt ontdekken en volgen.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 26 februari 2019
ISBN 9789020215854
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 3m
Bestandsgrootte 168 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marian van den Beuken

Marian van den Beuken is al haar leven lang een sensitieve pionier. Het spannendste pionierswerk was het op de kaart zetten van het thema hooggevoeligheid in Nederland. Ze was een van de eersten die het onderwerp in ons land uit de taboesfeer haalde door er boeken over te schrijven, een netwerk te creëren door middel van een nieuwsbrief, lezingen te geven. Toen ze er in 2000 mee begon waren er op internet nul hits te vinden over hooggevoeligheid. Er was geen informatie, er waren geen begeleidingsmogelijkheden. Nu bruist en bloeit het in hooggevoelig Nederland. Ze is dankbaar dat ze daar haar steentje aan heeft mogen bijdragen. Marian begeleidt al meer dan twintig jaar met veel plezier hoogsensitieve professionals in haar eigen praktijk.

Toon aanbod