Luistervoorbeeld

De wens ster

52 meditaties voor kinderen vanaf 5 jaar
SerieRelax Kids
Auteur Marneta Viegas
Spreker Esther Floor
Speelduur 2u 24m 5s
€ 15,00

Beschrijving

Relax Kids is het unieke format waarmee Marneta Viegas meditatie en visualisatie toegankelijk maakt voor kinderen en hun ouders. Net als in haar eerste boek maakt Marneta op een relaxte en grappige manier kinderen (en hun ouders) vertrouwd met imaginatie en ontspanning.

Door middel van het visualiseren van eenvoudige beelden en voorwerpen uit hun dagelijks leven, komen kinderen in een toestand van ontspanning en in contact met positieve en zuivere gevoelens in henzelf. Je kunt ze samen met je kind lezen voor het slapengaan.

Aan het eind van iedere meditatie vind je een affirmatie, waardoor je kind de innerlijke vrede die het zojuist gevonden heeft, kan vasthouden. Een fantastische methode voor kinderen en ouders om samen te mediteren!

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 19 maart 2019
ISBN 9789020215922
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 24m 5s
Bestandsgrootte 132 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marneta Viegas

Marneta Viegas richtte Relax Kids in 2001 op om kinderen te helpen focussen en ontspannen. Haar Relax Kids-methode wordt inmiddels wereldwijd gebruikt, bijvoorbeeld door kindercoaches, ouders, op scholen en in de kinderopvang. Van haar succesvolle Relax Kids serie (Relax Kids, De wensster en de Toverdoos, sprookjesmeditaties voor kinderen) zijn in Nederland al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod