Luistervoorbeeld

De Wens Ster

52 meditaties voor kinderen vanaf 5 jaar
SerieRelax Kids
Auteur Marneta Viegas
Voorlezer Esther Floor
Speelduur 2u 24m 5s
€ 15,00

Beschrijving

Marneta Viegas maakt meditatie en visualisatie toegankelijk kinderen en hun ouders. De auteur maakt op een relaxte en grappige manier kinderen (en hun ouders) vertrouwd met imaginatie en ontspanning. Door middel van het visualiseren van eenvoudige beelden en voorwerpen uit hun dagelijks leven, komen kinderen in een toestand van ontspanning en in contact met positieve en zuivere gevoelens in henzelf. Je kunt ze samen met je kind lezen voor het slapengaan. Aan het eind van iedere meditatie vind je een affirmatie, waardoor je kind de innerlijke vrede die het zojuist gevonden heeft, kan vasthouden. Een fantastische methode voor kinderen en ouders om samen te mediteren! Marneta Viegas geeft al meer dan twaalf jaar educatieve pantomimevoorstellingen en heeft een schat aan ervaring in lesgeven in muziek, mime en dans aan peuters en kleuters. Marneta geeft al jaren meditatie aan volwassenen en kinderen.

Bij AnkhHermes verscheen het zeer succesvolle Relax Kids.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 19 maart 2019
ISBN 9789020215922
Taal Nederlands
Speelduur 2u 24m 5s
Bestandsgrootte 132 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een fantastisch boek! De schrijfster hoopt dat ze met deze korte verhaaltjes kinderen (en hun ouders) kan laten ervaren dat ze in hun eigen binnenste een wereld vol kracht en avontuur kunnen vinden. Bij ons lukt dat zeker. Het eerste deel kocht ik toen mijn zoontje vier jaar was en moeite had met alleen inslapen. De sprookjes hielpen hem om met mooie gedachten de nacht in te gaan. Nu is hij acht en begint zelf te lezen. Weer een periode waarin hij moeilijk de dag los kon laten en ik kocht de wens-ster voor hem. Helemaal in de roos. Nu hij zelf kan lezen, wisselen we het lezen af. Hij een avond en ik een avond. Zo leert hij zichzelf te ontspannen en te kiezen wat hij die avond nodig heeft. Is 1 verhaaltje te kort, dan kiest hij nog iets uit om alleen te lezen tot hij ontspannen genoeg is. Super! Voor hem zijn de verhalen en plaatjes zo uitnodigend, dat hij er erg graag in leest. Of uit voorleest, als hij denkt dat iemand anders ook wel een "warm ontspannend bad" kan gebruiken.'

Over de auteur
Photo Marneta Viegas
Marneta Viegas

Marneta Viegas richtte Relax Kids in 2001 op om kinderen te helpen focussen en ontspannen. Haar Relax Kids-methode wordt inmiddels wereldwijd gebruikt, bijvoorbeeld door kindercoaches, ouders, op scholen en in de kinderopvang. Van haar succesvolle Relax Kids serie (Relax Kids, De wensster en de Toverdoos, sprookjesmeditaties voor kinderen) zijn in Nederland al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod