Luistervoorbeeld

Verzwegen

Liefde raakt verloren als je niet zegt wat je bedoelt
Auteur José Kruijer
Spreker Esther Floor
Speelduur 9u 20m 4s
€ 9,95

Beschrijving

'Als een kostbaar verstopte oester de mooiste parel in je leven blijkt te zijn.'
Périne Monté staat aan de vooravond van de geboorte van Pearls, haar glossy. Met haar jarenlange ervaring op redacties van bekende magazines is ze gehard en geliefd in haar vak. En alles moet nu wijken voor haar droom: haar eigen magazine. Zelfs haar geliefde zet ze plotsklaps buiten de deur.
Met haar toegewijde redactieteam doet Périne er alles aan om Pearls tot een succes te maken. Haar glossy wordt genomineerd voor een prestigieuze mediaprijs en Périne zelf voor mediavakvrouw van het jaar.
Haar parelknopen zijn echter haar dochter en zieke moeder, een nieuwe en vurige liefde voor een flamboyante gynaecoloog, een irritante zus en een jaloerse ex. Met flair, humor en zelfreflectie ervaart Périne de keerzijde van verzwijgingen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 24 januari 2020
ISBN 9789178619252
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 20m 4s
Bestandsgrootte 512 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De Noord-Hollandse schrijfster José Kruijer (1972) is een echte juf. Naast haar tomeloze inzet voor 'haar' kinderen in de klas, is ze moeder van twee tienerzonen en echtgenote van Erik Kruijer. Als hobby zond ze jarenlang rake slagzinnen in en daarmee won ze vele cadeaus en vaak geldprijzen. Toen haar gezin - in haar ogen - daaraan gewend raakte, wendde ze haar woordencreativiteit aan voor het schrijven van boeken. In het najaar 2017 verscheen de eerste druk van Verzwegen. Lezers waren zo enthousiast over dit boek dat na een maand al de tweede druk volgde.

Toon aanbod