Luistervoorbeeld

Ho'oponopono

Het Hawaïaanse vergevingsritueel
Auteur Ulrich Emil Duprée
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 1u 37m 29s
€ 12,50

Beschrijving

Ulrich E. Duprée legt in Ho'oponopono, het Hawaïaanse vergevingsritueel op een eenvoudige manier uit hoe dit sjamanistische ritueel werkt. De basis: iedereen is met elkaar verbonden, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. En er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en tot elkaar te komen: het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je. Met behulp van Ho'oponopono leer je moeilijke relaties en gebeurtenissen uit het verleden, maar ook onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Zo kun je nare situaties ombuigen in leerzame ervaringen.

Ho'oponopono is in opmars in de westerse wereld. Steeds meer mensen maken er kennis mee, en gebruiken het voor hun persoonlijke ontwikkeling, net als bijvoorbeeld Ayahuasca.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 14 mei 2019
ISBN 9789020216035
Taal Nederlands
Speelduur 1u 37m 29s
Bestandsgrootte 89 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Een eenvoudig ritueel in vier stappen om informatie in ons onderbewustzijn te reinigen.
Door het uitspreken (of denken) van vier zinnen vergeef je jezelf en daarmee de situatie. Het reinigt en verbindt. Iedereen kan dit!

Over de auteur
Photo Ulrich Emil Duprée
Ulrich Emil Duprée

Ulrich E. Duprée (1962) is een Duitse spiritueel leraar en geeft vele lezingen en trainingen. Hij studeerde yoga, filosofie en metafysica. Hij woont onder andere in een hindoe klooster waar hij oude hindoegeschriften bestudeert.

Toon aanbod