Luistervoorbeeld

Ho'oponopono

Het Hawaïaanse vergevingsritueel
Auteur Ulrich Emil Duprée
Spreker Roel Fooij
VertalerMarijke Koekoek
Speelduur 1u 37m 29s
€ 12,99

Beschrijving

Ho'oponopono is een eeuwenoud vergevingsritueel uit de Hawaïaanse wijsheidsleer Huna en betekent letterlijk 'goed goed doen'. Ulrich E. Duprée legt in Ho'oponopono op een eenvoudige manier uit hoe dit sjamanistische ritueel werkt.

Ho'oponopono is liefde in actie en de leukste en snelste weg naar de oorsprong van het leven. De basis: iedereen is met elkaar verbonden, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. En er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en tot elkaar te komen: het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je.

Met behulp van Ho'oponopono leer je moeilijke relaties en gebeurtenissen uit het verleden, maar óók onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Zo kun je nare situaties ombuigen in leerzame ervaringen.

Duprée zet in simpele woorden de theorie op een rij, schetst de achtergrond van dit eeuwenoude probleemoplossende iruteel en legt uit hoe je het kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Ho'oponopono is een groot cadeau voor jezelf en steeds meer mensen in de westerse wereld maken er kennis mee.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 14 mei 2019
ISBN 9789020216035
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 37m 29s
Bestandsgrootte 89 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ulrich Emil Duprée

Ulrich E. Duprée (1962) is een Duitse spiritueel leraar en geeft vele lezingen en trainingen. Hij studeerde yoga, filosofie en metafysica. Hij woont onder andere in een hindoe klooster waar hij oude hindoegeschriften bestudeert.

Toon aanbod