Luistervoorbeeld

Leven met de maan

Werken met de energie van de maancyclus
Auteur Yasmin Boland
Voorlezer Manoushka Zeegelaar Breeveld
Speelduur 7u 4m 12s
€ 15,00

Beschrijving

In Leven met de maan, werken met de energie van de maancyclus laat Yasmin Boland zien hoe de maancycli werken, hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan ons verbindt met de kosmos. Wil jij iets veranderen in je leven met moonology? In dit uitgebreide en leesbare boek lees je wat de invloed van de maan is op onze gezondheid, gemoedstoestand relaties en ons werk. En hoe je door te werken met de maan, je leven beter kunt sturen en kunt op alle fronten kunt verbeteren. Met behulp van de oefeningen, voorbeelden, affirmaties en visualisaties die Yasmin Boland geeft, kun je zelf onmiddellijk aan de slag.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 17 september 2019
ISBN 9789020216363
Taal Nederlands
Speelduur 7u 4m 12s
Bestandsgrootte 388 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Alles wat je wil weten over de energetische werking van de maan is in dit boek te lezen. Hoe de maan je kan helpen je leven te veranderen. Alles wordt heel duidelijk beschreven. Makkelijk te begrijpen voor iedereen.
Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar meer inzichten en stuctuur om op een natuurlijke manier zijn doelen te verwezenlijken.
Dit boek is een mooie leidraad en werkboek om gebruik te maken van de energie van de maan. Het is makkelijk leesbaar en de uitleg is duidelijk. Je wordt aangezet om acties en opdrachten op momenten met de juiste maanenergie uit te voeren.

Over de auteur
Photo Yasmin Boland
Yasmin Boland

Yasmin Boland is een wereldwijd bekend astroloog met haar Moonology-methode en auteur van diverse boeken over de maan en astrologie waaronder Leven met de maan en Leven met de sterren.

Toon aanbod