Luistervoorbeeld

Leven met de maan

Werken met de energie van de maancyclus
SerieLeven met astrologie
Auteur Yasmin Boland
Spreker Manoushka Zeegelaar Breeveld
VertalerKatja Kaiser
Speelduur 7u 4m 12s
€ 15,00

Beschrijving

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren. Yasmin Boland geeft in Leven met de maan alle informatie die je nodig hebt om onmiddellijk aan de slag te gaan met de energie van de maancyclus. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. Met de magie van de maan kun je ieder aspect van je leven meer kracht en glans geven.

In dit uitgebreide boek lees je op welke manieren de maan onze gezondheid en relaties en ons gemoed en werk beïnvloedt. Zo kun je aan de hand van affirmaties en visualisaties je leven op alle fronten verbeteren! Dankzij de oefeningen, voorbeelden en de schat aan informatie in Leven met de maan stelt Yasmin Boland je in staat je leven bewust te creëren en beter te sturen. Ook jij hebt het in je een krachtige ‘maanmanifestant’ te worden.

Boland in haar inleiding bij Leven met de maan: 'Om de maan als gereedschap te gebruiken voor het creëren van het leven dat je wenst, moet je je gewoon bewust zijn van de maancycli en de principes van manifestatie begrijpen. Dit boek zal je laten zien hoe je beide kunt doen.'

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 17 september 2019
ISBN 9789020216363
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 4m 12s
Bestandsgrootte 388 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yasmin Boland

Yasmin Boland is een wereldwijd bekend astroloog met haar Moonology-methode en auteur van diverse boeken over de maan en astrologie waaronder Leven met de maan en Leven met de sterren.

Toon aanbod