Leven met de maan
Leven met de maan

Leven met de maan

Werken met de energie van de maancyclus

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Serie

Auteur

Yasmin Boland

Spreker

Manoushka Zeegelaar Breeveld

Vertaler

Katja Kaiser

Speelduur

7 uur 4 min

€ 15,00

Beschrijving

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren. Yasmin Boland geeft in Leven met de maan alle informatie die je nodig hebt om onmiddellijk aan de slag te gaan met de energie van de maancyclus. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. Met de magie van de maan kun je ieder aspect van je leven meer kracht en glans geven.

In dit uitgebreide luisterboek hoor je op welke manieren de maan onze gezondheid en relaties en ons gemoed en werk beïnvloedt. Zo kun je aan de hand van affirmaties en visualisaties je leven op alle fronten verbeteren! Dankzij de oefeningen, voorbeelden en de schat aan informatie in Leven met de maan stelt Yasmin Boland je in staat je leven bewust te creëren en beter te sturen. Ook jij hebt het in je een krachtige ‘maanmanifestant’ te worden.

Boland in haar inleiding bij Leven met de maan: 'Om de maan als gereedschap te gebruiken voor het creëren van het leven dat je wenst, moet je je gewoon bewust zijn van de maancycli en de principes van manifestatie begrijpen. Dit luisterboek zal je laten zien hoe je beide kunt doen.'

N.B. Je vindt toegang tot het extra materiaal via de uitgeverijwebsite: https://www.ankh-hermes.nl/extras/moonology/

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

17 september 2019

ISBN

9789020216363

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 4 min

Bestandsgrootte

388 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Yasmin Boland is dé moonology en astrologie-expert en geliefd auteur van internationale bestsellers over de maan, sterren en planeten. Ze begon haar carrière als freelancejournaliste, met een passie voor schrijven en astrologie. Na een aantal kosmische wendingen in haar leven, heeft ze van deze twee passies haar werk gemaakt. Inmiddels is ze een van de bekendste auteurs op het gebied van astrologie. Haar columns en voorspellingen worden iedere week door miljoenen mensen bekeken. Ze schrijft artikelen die wereldwijd worden gepubliceerd en boeken, onder andere Leven met de maan, Leven met de sterren en Leven met Mercurius retrograde.
yasminboland.com

Meer spreker Manoushka Zeegelaar Breeveld Bekijk alles

Dubbelspel

Dubbelspel

Frank Martinus Arion

€ 9,99