Luistervoorbeeld

Hoera, ik heb hyperventilatie

Auteur Alexander Odijk
Spreker Bert Kranenbarg
Speelduur 1u 55m 53s
€ 12,99

Beschrijving

Als je last hebt van hyperventilatie of zelfs chronische hyperventilatie, zul je misschien vinden dat deze titel de spot drijft met dat wat jouw leven beheerst, dag in dag uit. De ellende, de angst voor een aanval, de angst dat het leven nooit meer wordt als vroeger. Dat kan toch niet vallen onder de noemer 'Hoera'? In dit e-boek vertelt Alexander Odijk dat deze zin voor hem waarheid is. Dankzij deze zin kwam hij van hyperventilatie af. Hij legt uit hoe ook jij straks vol overtuiging 'Hoera, ik heb hyperventilatie' kunt roepen. De kans is groot dat dit dan direct verandert in 'Hoera, ik had hyperventilatie'. De oorzaken van hyperventilatie verdwijnen namelijk precies op dat moment als sneeuw voor de zon. Stap snel uit de vicieuze cirkel en overwin hyperventilatie. Alexander Odijk (1971) is in het dagelijks leven producer voor een groot televisie-productiebedrijf. Hij werkte onder andere mee aan programma's met André van Duin en Carlo Boszhard en was verantwoordelijk voor grote tv-shows als 'Wedden dat …?' en 'Sterren dansen op het ijs'. Een drukke baan waar stress zich uiteindelijk uitte in de vorm van hyperventilatie. Door logisch inzicht wist hij dit te overwinnen. www.hoeraikhebhyperventilatie.nl

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 1 november 2019
ISBN 9789020216745
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 55m 53s
Bestandsgrootte 106 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Alexander Odijk (1971) begon zijn televisie-loopbaan in 1993 bij Joop van den Ende TV-produkties als runner voor ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Na een aantal jaar op de drama-afdeling stapte hij over naar het entertainment. In de functie van producer werkte hij ondermeer mee aan ‘Wie ben ik?’, ‘de André van Duin Show’, en ‘Wedden dat…?’. Vanaf 1999 was hij productieleider bij ondermeer ‘Monte Carlo’, ‘Ja, ik wil een miljonair!’ en de ‘Sterren Soundmix Show’.

Sinds 2001 was hij als uitvoerend producent (ondertussen waren Joop van den Ende TV-produkties en John de Mol produkties samengevoegd tot Endemol Nederland) verantwoordelijk voor programma’s als ‘Monte Carlo’, ‘Bobo’s in the Bush’, diverse programma’s voor de Nationale Postcode Loterij, ‘Het Musical Award Gala’, ‘All you need is love’ en programma’s voor de Staatsloterij.

In 2006 maakte Alexander de overstap naar Eyeworks (Reinout Oerlemans) waar hij, eerst als uitvoerend producent, later als gedelegeerd producent, de verantwoordelijkheid had voor ondermeer ‘Sterren dansen op het ijs’, ‘So you wannabe a Popstar’ en de ‘Ster Gouden Loeki’.

Van 2010 tot en met 2015 werkte hij freelance voor verschillende producenten, ondermeer voor Talpa Producties (John de Mol). Sinds 2016 is hij in dienst van Talpa producties ondermeer verantwoordelijk voor de productie van programma’s als ‘It takes 2’, ‘Rad van Fortuin’ en ‘Dance as One’. Sinds 2018 is Alexander ook werkzaam als eindredacteur.

Toon aanbod