Luistervoorbeeld

Ben ik een empaat? Deel 1 en 2

Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten
Auteur Stephanie Red Feather
Spreker Rosa Mee
Speelduur 13u 15m 31s
€ 15,00

Beschrijving

In Ben ik een empaat? Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten van Stephanie Red Feather ontdek je of jij als hoogsensitief persoon wellicht een gids in deze nieuwe tijd bent: een empaat.

Empaten zijn gevoelig voor de energieën en emoties van anderen, beschikken over een zesde zintuig en ervaren diepe spirituele verbondenheid met mensen en dieren. Dat kan hun soms het gevoel geven dat ze eigenlijk niet thuishoren in deze wereld en ervoor zorgen dat ze zichzelf totaal verliezen.

Maar het zijn juist ook deze eigenschappen die de wereld nu zo hard nodig heeft. Met deze praktische gids geeft Red Feather empaten alle tools in handen om zichzelf te versterken en zo hun rol in de ontwikkeling van de mensheid te kunnen omarmen. Je kwaliteiten zijn van vitaal belang voor de toekomst van de mens.

Er zijn meer empaten dan ooit, en dat is geen toeval volgens Stephanie Red Feather. Met het aanbreken van het aquariustijdperk staan steeds meer empaten op om ons de weg te wijzen naar de volgende stap in de evolutie van de mensheid, waarbij we een verhoogd bewustzijnsniveau bereiken en gaan leven vanuit ons hart.

Details

ImprintAnkhHermes, Uitgeverij
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 1 december 2020
ISBN 9789020217896
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 15m 31s
Bestandsgrootte 1092 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.