Weg van de pijn 2
Weg van de pijn 2

Weg van de pijn 2

De mind-body-connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen

In 'Weg van de pijn' laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je psychische pijn uit het verleden opruimt, genezing het gevolg kan zijn. Dit luisterboek is in twee delen beschikbaar. Dit is deel 2.

Auteur

Saskia de Bruin

Spreker

Tanneke Hartzuiker

Speelduur

4 uur 43 min

€ 7,99

Beschrijving

In ‘Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen’ laat Saskia de Bruin zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Bewustwording over hoe dit beschermingspatroon werkt is dan ook dé sleutel om je pijn en klachten te verlichten. Veel mensen lijden aan chronische en vaak onverklaarbare pijn. Velen gaan langs bij doktoren maar komen niet verder. Al snel volgt dan het alternatieve circuit. Wanneer beide niet blijken te werken eindigt de zoektocht vaak bij berusting. In 'Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen' laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, heling het gevolg kan zijn.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

17 november 2020

ISBN

9789020218114

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 43 min

Bestandsgrootte

260 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Saskia de Bruin is eigenaar en oprichter van De GeluksOnderneming. Ze begeleidt mensen in hun zoektocht naar een creatief, bezield en liefdevol leven. Ze houdt zich bezig met biodanza, ontspanning door middel van lichaamsgewaarzijn, mindfulness, dance for health en ze geeft regelmatig schrijfworkshops.

Ze schreef diverse boeken, waaronder 'Weg van de pijn' en 'SOLK' In deze boeken laat ze zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Ook wel SOLK genoemd: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.

Meer auteur Saskia de Bruin Bekijk alles

Weg van de pijn
5.0

Weg van de pijn

Saskia de Bruin

€ 15,00
Weg van de pijn 1

Weg van de pijn 1

Saskia de Bruin

€ 7,99

Meer spreker Tanneke Hartzuiker Bekijk alles

Het familiekristal

Cristina Caboni

€ 12,99
Tel de sterren

Tel de sterren

Kim van Alkemade

€ 14,99
Toen waren er vier

Toen waren er vier

Carla Kovach

€ 14,99
Afscheid voor even

Afscheid voor even

Ellie Dean

€ 12,99