Wakker zijn in de nacht
Wakker zijn in de nacht

Wakker zijn in de nacht

De spiritualiteit van slapeloosheid

Met Wakker zijn in de nacht, de spiritualiteit van slapeloosheid geeft Clark Strand een nieuwe, en verrassend verlichte kijk op die soms wanhopige nachtelijke uren.

Auteur

Clark Strand

Spreker

Roel Fooij

Vertaler

H.C. Kaspersma

Speelduur

3 uur 58 min

€ 12,99

Beschrijving

Met Wakker zijn in de nacht, de spiritualiteit van slapeloosheid geeft Clark Strand een nieuwe, en verrassend verlichte kijk op die soms wanhopige nachtelijke uren. Want slapeloosheid kan je behoorlijk wanhopig maken, daar kunnen heel veel mensen over meepraten... Clark Strand ontworstelde zich aan zijn slapeloosheid door deze juist te omarmen. Hij ontdekte dat dit zijn 'redding' was. Voordat kunstlicht zijn intrede deed, bestond onze nachtrust uit twee delen. De donkere uren voor de echte slaap waren bestemd voor bezinning en contact met het hogere. Daarna volgde pas de echte slaap. In de nacht voeden we onze ziel, alleen met onze gedachten en verlangens. Clark Strand maakt je deelgenoot van zijn nachtelijke avonturen en geeft je een andere kijk op de donkerste uren van de nacht.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

28 december 2021

ISBN

9789020218862

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 58 min

Bestandsgrootte

438 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Clark Strand is een Amerikaanse zenmonnik. In zijn artikelen, boeken en lezingen legt hij verrassende verbanden tussen verschillende spirituele stromingen, religies en ecologie voor toepassing in het dagelijks leven.

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99