Weg van het denken
Weg van het denken

Weg van het denken

Weg van het denken van Alan Watts bevat de teksten van enkele van zijn beste lezingen, gebaseerd op de succesvolle audioserie 'Out of your mind'.

Auteur

Alan Watts

Spreker

Roel Fooij

Vertaler

Chris Mouwen

Speelduur

6 uur 40 min

€ 15,00

Beschrijving

In Weg van het denken zijn enkele van Alan Watts’ mooiste teksten opgenomen. Zijn zoon Mark bewerkte voor deze uitgave de succesvolle audioserie ‘Out of Your Mind’. Misschien wel meer dan enig ander spiritueel leraar was en is Alan Watts in staat om ons uit ons beperkte westerse denkkader te laten stappen. Hij biedt alternatieve wegen uit ons denken en leidt ons langs de grote spirituele thema’s. Wat gebeurt er als we doorkrijgen dat ons lichaam en ons ego slechts een illusie zijn? Hoe kan het omarmen van de chaos ons helpen om ons levensdoel te ontdekken? En welke wonderen kunnen we verwachten als we stoppen met alles zo serieus te nemen? Volg deze briljante geest op deze zoektocht en je zult tot verrassende antwoorden komen!

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

24 mei 2022

ISBN

9789020219203

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 40 min

Bestandsgrootte

367 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

"Alan Watts (1915-1973) is een van de meest gelezen filosofen van de vorige eeuw en geniet een cultstatus. Hij was gefascineerd door boeddhisme, hindoeïsme en taoïsme en vervulde een belangrijke rol in het ‘vertalen’ van de oosterse wijsheid voor het Westen. Bij leven bereikte Watts al miljoenen mensen via talloze interviews, lezingen, seminars en radio- en televisieseries. Hij schreef meer dan 25 boeken, waarvan er verschillende in het Nederlands vertaald werden."

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99