Over je grenzen gaan
Over je grenzen gaan

Over je grenzen gaan

Van ja-knikken naar nee-zeggen

Blijf dichter bij jezelf en word gelukkiger door je grenzen te leren stellen en nee te zeggen, dankzij het Ankertje 'Over je grenzen gaan.

Serie

Ankertjes deel 371

Auteur

Annemiek Nieborg-van den Ban

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

2 uur 58 min

€ 12,50

Beschrijving

'Over je grenzen gaan. Van ja-knikken naar nee-zeggen', het klinkt als vanzelfsprekend, maar in een maatschappij die grenzeloos aanvoelt en waarin de enige constante verandering is, blijkt dit een stuk lastiger. Menigeen raakt verstrikt tussen wat moet en wat wenselijk is en verliest zich zelf daarbij uit het oog. We gaan allemaal om verschillende redenen wel eens over onze grenzen heen om de ander tegemoet te komen. Zolang dit grens overschrijden meer uitzondering dan regel is, zal dit weinig consequenties hebben voor ons welbevinden. Echter als ons grenzeloos 'ja' zeggen een vast patroon wordt dan betalen we hiervoor op de langere termijn een forse prijs in de vorm van toenemende onvrede, stress, verlies aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, burn-out en uiteindelijk depressie.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

28 maart 2022

ISBN

9789020219296

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 58 min

Bestandsgrootte

163 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Annemiek Nieborg-van de Ban is counselor, coach en trainer en oprichtster van First Step to Happiness. In haar praktijk wordt zij dagelijks gewezen op het belang van grenzen stellen en behouden in een maatschappij die grenzeloos aanvoelt.

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Aandacht

Aandacht

Gloria Mark

€ 14,99
Zonder gezicht

Zonder gezicht

Stefan Ahnhem

€ 12,99
Hongerige geesten

Hongerige geesten

Gabor Maté

€ 20,00
De perfecte storm

De perfecte storm

Jan Rotmans

€ 9,99