Spirituele intelligentie
Spirituele intelligentie

Spirituele intelligentie

Jij bent de kracht zelf

Wat is SQ? Altazar Rossiter legt het in zijn boek Spirituele Intelligentie uit en geeft je handvatten om het te ontwikkelen.

Auteur

Altazar Rossiter

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

9 uur 31 min

€ 15,00

Beschrijving

Behalve IQ en EQ bestaat er ook SQ: Spirituele Intelligentie. SQ is de motor die je persoonlijke groei aandrijft, waarmee je bepaalt wat echt bij je past en die je in staat stelt de juiste keuzes in het leven te maken. Spirituele intelligentie is aangeboren, maar deze natuurlijke wijsheid dien je wel te ontwikkelen, schrijft Altazar Rossiter.

In zijn boek Spirituele Intelligentie legt hij zeer gepassioneerd en begrijpelijk uit wat SQ is. Hij geeft je handvatten om het verder te ontwikkelen. Rossiter legt je niets op, alles komt hierbij uit jezelf, als je je maar toewijdt aan dit proces: ‘Alleen als jij toegewijd bent, zal je spirituele essentie jou toegewijd zijn. Dan wordt magie mogelijk. Zolang je niet kiest om je hier op deze manier voor in te zetten, verwerp je onbewust het belangrijkste deel van jezelf. Dat klinkt misschien streng, maar eigenlijk is het een herinnering aan iets dat je al weet.’

In Spirituele Intelligentie presenteert Rossiter een bijzondere en down-to-earth manier om je spirituele kant een grotere rol te geven in onder andere je relaties, werk en privéleven.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

11 juni 2022

ISBN

9789020219692

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 31 min

Bestandsgrootte

523 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Altazar Rossiter is een holistisch mentor, energy facilitator en persoonlijk coach. Hij geeft workshops, cursussen en intensieve trainingen waarin hij met behulp van de in dit boek beschreven processen en de uitgebreide toepassing ervan de ontwikkeling van onze spirituele intelligentie bevordert. Altazar Rossiter is beschikbaar voor consulten, workshops en lezingen, en te bereiken via zijn website: www.altazarrossiter.nl.

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Meedogenloos

Tim Grover, Shari Lesser Wenk

€ 15,00
IJzige val

IJzige val

Ulf Kvensler

€ 14,99
1974

1974

Auke Kok

€ 12,99
Aanbieding Wie zwijgt stemt toe

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99 € 7,49