De hoeders van de aarde
De hoeders van de aarde

De hoeders van de aarde

De vier inzichten

Lees in De hoeders van de aarde over de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika die beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld.

Auteur

Alberto Villoldo

Spreker

Ad Knippels

Vertaler

Nicole de Haas

Speelduur

7 uur 6 min

€ 15,00

Beschrijving

De hoeders van de aarde, de medicijnmannen en vrouwen van Amerika, beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld. Volgens deze kennis bestaat alles op aarde, zoals mensen, walvissen en zelfs sterren, uit licht dat zichzelf laat zien door de kracht van intentie. De hoeders van de aarde gebruikten deze inzichten onder andere om ziekten te helen en emotionele problemen op te lossen.

In Alberto Villoldo's De hoeders van de aarde worden ze gepresenteerd als de vier inzichten. Het eerste inzicht leert je hoe je in één keer de trauma's uit het verleden van je af kunt schudden. Het tweede inzicht laat je zien hoe je van je angst en boosheid af kunt komen en in genade kunt leven. In het derde inzicht krijg je te zien hoe je je eigen lot kunt helen. In het vierde inzicht kom je erachter hoe al je ervaringen een projectie zijn van je innerlijke landschap of dromen.

Als we ontwaken uit de culturele trance, creëren we vreugde, overvloed en betekenis in ons leven. We kunnen lichtwezens worden door gebruik te maken van oude inzichten.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

17 mei 2023

ISBN

9789020220148

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 6 min

Bestandsgrootte

391 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Alberto Villoldo is psycholoog en medisch antropoloog en publiceerde eerder zeven succesvolle boeken bij AnkhHermes. Hij maakt studie van de sjamanen en geneeswijzen uit de Amazone en traint anderen hierin via zijn instituut Four Winds. www.thefourwinds.com.

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Stier
€ 9,99

De Kliniek

Helen Fields

€ 14,99