Luistervoorbeeld

Obsidian

LUX-serie deel 1
SerieLux deel 1
Auteur Jennifer L. Armentrout
Voorlezer Jantine van den Bosch
Speelduur 11u 11m 32s
€ 14,99

Beschrijving

In Obsidian, het eerste deel van de YA fantasyserie LUX van Jennifer L. Armentrout, maakt Katy kennis met haar nieuwe buurman Daemon Black. Deze buitengewoon aantrekkelijke jongen blijkt helaas vreselijk arrogant te zijn, en ze kunnen het totaal niet met elkaar vinden. Maar zijn Dee en Daemon wel wie ze zeggen dat ze zijn? En waarom gebeuren er opeens allemaal enge dingen in Katy's leven?

Dit eerste deel van Jennifer L. Armentrouts LUX-serie is zo goed dat je meteen verder wilt met deel 2, Onyx. Jennifer L. Armentrout werd in Nederland vooral bekend met haar 'Wacht op mij-serie. Maar nu is er een nieuwe YA-serie. Een aanrader voor fans van Twilight en The Hunger games. Vanaf ca. 15 jaar.

Lux #1

Details

ImprintZomer & Keuning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 12 januari 2019
ISBN 9789020535099
Taal Nederlands
Speelduur 11u 11m 32s
Bestandsgrootte 615 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod