Luistervoorbeeld

Val voor mij

Wacht op mij-serie deel 4
SerieWacht op mij deel 4
Auteur Jennifer L. Armentrout
Voorlezer Tamara Verstraete
Speelduur 9u 38m 1s
€ 14,99

Beschrijving

Val voor mij is het vierde boek in de Wacht op mij-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout.

Barvrouw Roxy en politieagent Reece hebben elf maanden geleden een onenightstand gehad die voor beiden niet was wat ze ervan verwachtten, maar voor ieder om een heel andere reden. Nu probeert Roxy hem te ontlopen terwijl Reece probeert tot haar door te dringen… en er probeert nog iemand anders tot Roxy door te dringen. Val voor mij is een sexy en spannend boek met heel veel vaart. New adult zoals het hoort te zijn.

Fan geworden van Jennifer L. Armentrout? Goed nieuws: de Wacht op mij-serie telt in totaal zes boeken! Val voor mij (Engelse titel: Fall with me) is het vierde deel in de New Adult-serie van Jennifer L. Armentrout, na Wacht op mij, Ga voor mij en Blijf bij mij!

Details

ImprintZomer & Keuning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 17 december 2018
ISBN 9789020535372
Taal Nederlands
Speelduur 9u 38m 1s
Bestandsgrootte 794 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod