Luistervoorbeeld

Storm and Fury

SerieHarbinger deel 1
Auteur Jennifer L. Armentrout
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 16u 4m 10s
€ 16,99

Beschrijving

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de Wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als Wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen. 'Storm and Fury' is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Details

ImprintZ&K
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 9 februari 2021
ISBN 9789020538427
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 4m 10s
Bestandsgrootte 882 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod