De laatste halte
De laatste halte

De laatste halte

Een onverwachte ontmoeting ontspoort haar hele leven

'In 'De laatste halte' van Casey McQuiston, de auteur van 'Rood, wit & koningsblauw', ontmoet August wel een heel bijzonder persoon…

Auteur

Casey McQuiston

Spreker

Robin Virgine

Vertaler

Erica Disco

Speelduur

14 uur 38 min

€ 14,99

Beschrijving

'De laatste halte' van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke. 'De laatste halte' van Casey McQuiston is een unieke roman met humor, romance én tijdreizen. Eerder verscheen van McQuiston de populaire rom-com 'Rood, wit & koningsblauw'.

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

15 april 2022

ISBN

9789020542608

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 38 min

Bestandsgrootte

1206 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Casey McQuiston is de New York Times-bestsellerauteur van 'Rood, wit & koningsblauw', haar debuutroman. Dit boek was wereldwijd een gigantisch succes – ook op TikTok – en stond meerdere weken op nummer 1 in de bestsellerlijsten. Ze schrijft het liefst over personages die verrast worden door de liefde en hoe ze alle obstakels op hun pad weten te overwinnen.

Meer auteur Casey McQuiston Bekijk alles

I kissed Shara Wheeler

I kissed Shara Wheeler

Casey McQuiston

€ 14,99
Rood, wit & koningsblauw

Rood, wit & koningsblauw

Casey McQuiston

€ 14,99

Meer spreker Robin Virgine Bekijk alles

Shame on you

Shame on you

Margje Woodrow

€ 13,99