Sex/Life
Sex/Life

Sex/Life

‘Sex/Life’ van BB Easton is een hilarisch memoir over een man, een vrouw en een dagboek. 'Sex/Life' is de inspiratie voor de gelijknamige Netflix-serie.

Auteur

B.B. Easton

Spreker

Vajèn van den Bosch

Speelduur

8 uur 33 min

€ 14,99

Beschrijving

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van... ‘Sex/Life’ van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf juni 2021 ook te zien als Netflix-serie!

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

28 augustus 2021

ISBN

9789020546095

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 33 min

Bestandsgrootte

705 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

B.B. Easton woont in Atlanta met haar man Kenneth en hun twee kinderen. Ze was jarenlang schoolpsychologe, maar imiddels is ze auteur van ‘bad-boy romance’-boeken. 'Sex/Life' is haar memoir, dat binnen een paar weken in de Amazon Bestsellerlijst stond. Vanaf 25 juni 2021 is B.B.’s verhaal te zien als Netflix-serie!

Meer spreker Vajèn van den Bosch Bekijk alles

Aanbieding Het zal nooit meer kaviaar zijn

Het zal nooit meer kaviaar zijn

Marja West, Anna Bontekoe

€ 11,99 € 5,00
Hine

Hine

Lotte Kok

€ 12,99
Emily in Paris

Emily in Paris

Catherine Kalengula

€ 12,99
Eén huis, vijf verhuizingen
€ 12,99