Point of retreat
Point of retreat

Point of retreat

Geen weg terug is de Nederlandse uitgave van Point of Retreat

Soms moeten twee mensen uit elkaar gaan om te beseffen hoeveel ze bij elkaar horen. 'Point of retreat' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers hartverscheurende verhaal over Layken en Will.

Serie

Slammed deel 2

Auteur

Colleen Hoover

Spreker

Leandro Ceder

Vertaler

Tamara Haagmans

Speelduur

6 uur 11 min

€ 16,99

Beschrijving

'Point of retreat' is het tweede deel in de populaire Slammed-serie van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'It ends with us' en 'It starts with us'

Een jaar nadat Layken en Will elkaar hebben ontmoet, zorgt een onthulling over Wills verleden ervoor dat ze alles wat ze dachten te weten over elkaar in twijfel trekken. Nu hun relatie op het spel staat, moeten ze beslissen of ze bereid zijn te vechten voor een toekomst samen. Hoever moet Will gaan om Layken te bewijzen dat zijn liefde voor haar eeuwig zal duren?

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

2 augustus 2023

ISBN

9789020551570

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 11 min

Bestandsgrootte

340 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.

Meer auteur Colleen Hoover Bekijk alles

€ 7,99
€ 4,99
Never never

Never never

Colleen Hoover, Tarryn Fisher

€ 16,99
Too late

Too late

Colleen Hoover

€ 16,99

Meer spreker Leandro Ceder Bekijk alles

This girl

This girl

Colleen Hoover

€ 16,99
Confess
4.0

Confess

Colleen Hoover

€ 16,99