Ongefilterd moederschap

Ongefilterd moederschap

Jij denkt het, ik zeg het

Lorentia Veppi geeft je zonder enige schaamte of filter en met een dikke vette knipoog een verfrissend eerlijk beeld van het ouderschap.

Auteur

Lorentia Veppi

Spreker

Maja Van Honsté

Speelduur

4 uur 19 min

€ 11,99

Beschrijving

Met voorwoord, nawoord en intermezzo's ingelezen door de auteur zelf.

Lorentia Veppi kwam, zag en overwon sociale media. Jonge (en misschien ook minder jonge) ouders herkennen zich helemaal in haar hilarische filmpjes. Ze is de ongekroonde koningin van de dikke vette knipoog naar het hedendaagse ouderschap. Geen enkel taboe of cliché blijft gespaard van een scherpe sneer of satirische draai.

En die heerlijk eerlijke blik op het mama zijn vertaalt ze ook op papier. In haar eigen woorden vertelt ze haar verhaal en deelt ze haar persoonlijke visie op het moederschap. En dat - uiteraard - zonder enige filter of schaamte. Zeg het toch gewoon zoals het is! Zet die realiteit maar eens keihard af tegen de Instagramwereld. Vertel eerlijk over je mamapaniek. Zoek je tips? Ach ... die zijn er niet! Moeders van vroeger ... maak kennis met de moeders van nu.

Toen Lorentia zelf mama werd, vielen haar oogkleppen af. Reis mee in haar wereld van het moederschap, van de cruciale beslissing om een kind te krijgen tot de rollercoaster van de zwangerschap, bevalling en de (on)zin van genderreveals. Om daarna lekker te blijven zitten voor de geneugten van de kraamtijd en een extra rondje peuterpuberteit.

Ongefilterd moederschap biedt een verfrissend eerlijk beeld van het ouderschap. Lorentia's scherpe pen en unieke visie zorgen ervoor dat je niet alleen zult lachen, maar ook zult nadenken over de wonderlijke, uitdagende reis van het moederschap.

EEN MUST-READ VOOR ALLE OUDERS, TOEKOMSTIGE OUDERS EN IEDEREEN DIE WIL BEGRIJPEN WAT HET BETEKENT OM EEN MODERNE OUDER TE ZIJN. KLAAR? DUIK ERIN, ZONDER ZWEMBRIL OF -BANDJES. GEWOON HET DIEPE IN!

ZOALS ZOWAT ELKE MOEDER EIGENLIJK.

Details

Imprint

Lannoo

Uitgever

Terra - Lannoo, Uitgeverij

Publicatiedatum

17 juni 2024

ISBN

9789020910711

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 19 min

Bestandsgrootte

358 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Maja Van Honsté Bekijk alles

Vlaams Slangenvanger

Slangenvanger

Bavo Dhooge

€ 3,99
Vlaams Satergeschater

Satergeschater

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams Schoolmonsters

Schoolmonsters

Bavo Dhooge

€ 5,99
Vlaams Slaapslachter

Slaapslachter

Bavo Dhooge

€ 5,99