Dagboek van een strafpleiter

Dagboek van een strafpleiter

Spannende misdaadzaken, aangrijpende dossiers en pleiten op pumps

Een fascinerende kijk achter de schermen van het strafrecht, met spannende misdaadzaken, aangrijpende dossiers en memorabel cliënteel

Auteur

Romy Geysen

Spreker

Romy Geysen

Speelduur

6 uur 26 min

€ 12,99

Beschrijving

Welkom in het intrigerende leven van een strafpleiter

Weinig beroepen spreken zo tot de verbeelding als dat van een strafpleiter. De ene dag belt de politie je uit je bed om het verhoor van een moordverdachte bij te wonen, de volgende sta je in de rechtbank om een vermeende mensensmokkelaar te verdedigen, om dan nog even een reconstructie op een plaats delict bij te wonen. Dagelijks word je geconfronteerd met diepmenselijke tragedies die vaak jaren blijven nazinderen.

Maak kennis met ervaren strafrechtadvocate Romy Geysen en haar memorabele cliënteel. Van pechvogels die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren tot doorgewinterde beroepscriminelen, deze trotse Kempische behartigt de belangen van al wie haar kantoor binnenstapt. Voor haar geen blauwgrijs maatpak, maar liever een paar killer heels.

In dit dagboek volg je Romy op de voet, langs gevangenissen en assisenhoven, bij zedenzaken, kruimeldiefstallen en het opdoeken van een drugslaboratorium. Tussendoor laat Romy je binnen in haar eigen gedachten, en zie je haar groeien van een - bij momenten naïef - groentje tot een zelfverzekerde strafpleiter.

Dit luisterboek is ingelezen door de auteur zelf.

Details

Imprint

Lannoo

Uitgever

Terra - Lannoo, Uitgeverij

Publicatiedatum

8 juli 2024

ISBN

9789020916799

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 26 min

Bestandsgrootte

534 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags