Witte ballonnen
Witte ballonnen

Witte ballonnen

Een kort verhaal van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra. een toevallige ontmoeting bij het Genocide Memorial in Srebrenica heeft dramatische gevolgen voor Odin en Leila.

Auteur

Anya Niewierra

Spreker

Jip van den Dongen

Speelduur

0 uur 37 min

€ 1,99

Beschrijving

12 juli 2020: de Nederlandse Odin maakt tijdens een rondreis door Bosnië een stop in Srebrenica. Hier werd hij op 12 juli 1995 op de compound van Dutchbat geboren en te vondeling gelegd. Een dag eerder waren tienduizenden moslims naar de VN-basis gevlucht op zoek naar bescherming tegen de oprukkende Bosnische Serviërs. Vergeefs. Bij het Genocide Memorial maakt Odin kennis met de Bosnische Leila, die als tiener de val van Srebrenica meemaakte en als enige van haar familie de oorlog overleefde. Hun toevallige ontmoeting heeft dramatische gevolgen…

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

1 januari 2022

ISBN

9789021031415

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 37 min

Bestandsgrootte

35 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Anya Niewierra is de prijswinnende auteur van de bestseller 'De Camino', winnaar van NS Publieksprijs, boek van het jaar 2023. Er werden al meer dan 300.000 exemplaren van verkocht, heeft meer dan 3000 vijfsterrenrecensies op lezersplatform Hebban, en staat al meer dan een jaar op de bestsellerlijsten. Niewierra won met zowel 'De Camino' als 'Het bloemenmeisje' de Hebban Thrillerprijs. Eerder verschenen 'Vrij uitzicht' en 'Het dossier', beide genomineerd voor meerdere prijzen. Niewierra is naast schrijver ook algemeen directeur van Visit Zuid-Limburg, de eerste VVV van Nederland, en woont en werkt al haar hele leven in deze prachtige provincie. Niewierra wordt geroemd om haar research, de altijd aanwezige liefde voor de natuur en haar gelaagde personages. Haar nieuwste thriller is 'De nomade'.

Meer info op www.niewierra.com

Foto: Annemiek Mommers

Meer auteur Anya Niewierra Bekijk alles

De nomade

Anya Niewierra

€ 14,99
Het dossier
5.0

Het dossier

Anya Niewierra

€ 14,99
Ook dat nog

Ook dat nog

Anya Niewierra, Merel Godelieve

€ 14,99
De Camino

De Camino

Anya Niewierra

€ 14,99