Luistervoorbeeld

De som van jou en mij

Auteur Cecelia Ahern
Spreker Relinde de Graaff
Speelduur 11u 1m 31s
€ 14,99

Beschrijving

In De som van jou en mij heeft Allegra een gedurfde stap gezet: ze heeft haar excentrieke vader achtergelaten op het eiland waar ze is opgegroeid en ze is verhuisd naar Dublin om haar moeder te zoeken. Ze werkt als parkeerwacht en vervult nauwgezet haar rondes. Allegra leeft teruggetrokken en laat niemand bij haar in de buurt komen. Totdat een arrogante Ferrari-coureur haar op een dag een vraag stelt die haar leven overhoopgooit. In verwarring begint Allegra zich af te vragen: wie zijn de vijf belangrijkste mensen in mijn leven? Een opwindende zoektocht naar betekenis begint.

Een buitenstaander op zoek naar mensen die ze kan vertrouwen. Eén fascinerende vraag die iedereen aan het denken zet. Modern en sprankelend, en met de onvergelijkbare empathie en verbeeldingskracht die lezers zo waarderen aan Cecelia Ahern.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLuitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 2 mei 2022
ISBN 9789021032375
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 1m 31s
Bestandsgrootte 605 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (1981) debuteerde met PS: Ik hou van je, dat in meer dan veertig landen de bestsellerlijsten haalde. Dit succesvolle debuut werd in 2007 verfilmd met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrollen. Sindsdien schreef ze onder meer Het boek van morgen, De tijd van mijn leven, Honderd namen en Love, Rosie, dat eveneens succesvol werd verfilmd in 2014.

Toon aanbod