Kinderspel
Kinderspel

Kinderspel

Kunnen misdaadauteurs de perfecte moord plegen? Kinderspel, voor Cameron en Lisa Murdoch. Deze thriller van Paul Cleave zet iedereen op het verkeerde been.

Auteur

Paul Cleave

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

12 uur 20 min

€ 14,99

Beschrijving

In Kinderspel van internationaal bestsellerauteur Paul Cleave komt een goedbedoelde grap van misdaadschrijverskoppel Cameron en Lisa Murdoch hun duur te staan. Hun zoon verdwijnt en de Murdochs staan bovenaan de verdachtenlijst. Tijdens de tournee ter promotie van hun boek grappen de succesvolle misdaadschrijvers Cameron en Lisa Murdoch dat niemand zo goed met een misdaad weg zou kunnen komen als zij – het is tenslotte hun werk. Dus als hun 7-jarige zoon Zach vermist wordt, vragen de politie en het publiek zich natuurlijk af of ze eindelijk hebben besloten te bewijzen wat ze al die tijd hebben gezegd; proberen ze aan te tonen hoe ze de perfecte misdaad kunnen plegen? Een razend tempo, een ingenieus plot vol wendingen, geweldige personages, spanning, humor en emotie – deze thriller heeft het allemaal. ‘Meedogenloos aangrijpend, heerlijk twisty.’ MARK BILLINGHAM ‘Een adrenalinestoot van begin tot einde.’ SJ WATSON ‘Fantastisch, en een echte aanrader.’ LEE CHILD ‘Een echte pageturner.’ LINWOOD BARCLAY

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

7 juli 2022

ISBN

9789021032771

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 20 min

Bestandsgrootte

1016 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Paul Cleave woont in Christchurch, Nieuw-Zeeland, waar zijn boeken zich ook afspelen. Cleave werd genomineerd voor de Ned Kelly Award, Edgar Award en de Barry Award, en won de Ngaio Marsh Award for NZ Crime Fiction.

Meer auteur Paul Cleave Bekijk alles

Alles op alles

Alles op alles

Paul Cleave

€ 14,99

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Aandacht

Aandacht

Gloria Mark

€ 14,99
Zonder gezicht

Zonder gezicht

Stefan Ahnhem

€ 12,99
Hongerige geesten

Hongerige geesten

Gabor Maté

€ 20,00
De perfecte storm

De perfecte storm

Jan Rotmans

€ 9,99