Boven de wolken
Boven de wolken
Nog geen luistervoorbeeld

Boven de wolken

Jenny Colgan verovert je hart met de nieuwe serie Summer Skies, over een pilote die een noodgedwongen landing moet maken op een klein Schots eiland.

Serie

Summer Skies deel 1

Auteur

Jenny Colgan

Spreker

Dafne Holtland

€ 14,99

Beschrijving

In Boven de wolken onderbreekt Morag McGinty haar snelle pilotenleven in Londen om terug te keren naar de rust van Schotland. Nu haar grootvader niet kan werken, heeft Morag geen andere keuze dan de lokale vliegroute over te nemen in zijn gammele, oude vliegtuig en de lokale bevolking – en af en toe een schaap – over de prachtige archipel te vervoeren. Tot ze terechtkomt in een razende storm en een noodlanding moet maken op een afgelegen eiland. Ze is gestrand, ver van de bewoonde wereld en helemaal alleen, hoewel… Naast ontelbare vogels woont er één man: Gregor Cameron, de norse ornitholoog die het hele seizoen voor het eiland zorgt. En het lijkt erop dat ze voorlopig met elkaar opgescheept zitten…

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

13 juli 2023

ISBN

9789021041476

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jenny Colgan verovert je hart!

De Engelse bestsellerauteur Jenny Colgan is geboren in Schotland en heeft in Engeland, Nederland, de VS en Frankrijk gewoond. Maar nu woont ze ten noorden van Edinburgh op de regenachtigste plek ter wereld, samen met haar man, drie kinderen en haar hond. Ze brak door in Nederland en Vlaanderen met haar driedelige Café Zon en Zee-serie en verovert met elk nieuw boek en met haar geestige feelgoodstijl weer meer lezersharten. In de zomer van 2019 is haar nieuwe serie De kleine bakkerij van start gegaan; een kersvers verhaal dat als zoete broodjes over de toonbank vliegt. In 2021 startte opnieuw een nieuwe serie: Happy ever after.

Foto: Kajsa Goeransson

Meer auteur Jenny Colgan Bekijk alles

Een eilandbruiloft

Een eilandbruiloft

Jenny Colgan

€ 14,99
Kerstmis in Het Cupcake Café
€ 14,99
De kerstboekwinkel

De kerstboekwinkel

Jenny Colgan

€ 14,99
Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij
€ 14,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Shampoo

Bert Moerman

€ 12,99

Heart bones

Colleen Hoover

€ 16,99
De assistente van de chirurg
€ 14,99

De stille huisgenoot

Clémence Michallon

€ 12,99