Het dossier
Het dossier

Het dossier

Van de bestsellerauteur van het NS Publieksprijs genomineerde De Camino – een meeslepende thriller over moord, orgaanroof en kustvervalsing.

Auteur

Anya Niewierra

Spreker

Nienke Brinkhuis

Speelduur

13 uur 28 min

€ 14,99

Beschrijving

In Het dossier van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra overleeft de 46-jarige weduwe Josta Bresse een aanslag op haar leven en vermoedt al snel een relatie met haar werk als kunstvervalser voor het DDR-regime, 25 jaar eerder. Ze gaat daarop op zoek naar haar ex-collega’s. De Stasi bracht de groep kort vóór de val van de muur naar de beruchte gevangenis Hohenschönhausen voor ondervraging. Reden: de diefstal van het dossier waarin de DDR-top haar geheime vervalsingsactiviteiten documenteerde. Achtervolgd door huurmoordenaars probeert Josta het dossier in handen te krijgen, en haar speurtocht leidt uiteindelijk tot een confrontatie met de man die haar leven verwoestte. En hij plaatst haar opnieuw voor een gruwelijke keuze… Deze editie van Het dossier is compleet herzien en bevat een nieuw voorwoord van de auteur. Over De Camino: ‘Adembenemend spannend!’ Twan Huys ‘Uiterst origineel. Bijzonder en indrukwekkend. Zeer beeldend geschreven.’ Jury Hebban Thrillerprijs 2022

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

31 oktober 2023

ISBN

9789021042558

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 28 min

Bestandsgrootte

740 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Anya Niewierra is de prijswinnende auteur van de bestseller De Camino, dat genomineerd is voor de NS Publieksprijs, boek van het jaar 2023. Er werden al meer dan 150.000 exemplaren van verkocht, heeft meer dan 2500 vijfsterrenrecensies op lezersplatform Hebban, en staat al meer dan een jaar op de bestsellerlijsten. Niewierra won met zowel De Camino als Het bloemenmeisje de Hebban Thrillerprijs. Eerder verschenen Vrij uitzicht en Het dossier, beide genomineerd voor meerdere prijzen. Niewierra is naast schrijver ook algemeen directeur van Visit Zuid-Limburg, de eerste VVV van Nederland, en woont en werkt al haar hele leven in deze prachtige provincie. Niewierra wordt geroemd om haar research, de altijd aanwezige liefde voor de natuur en haar gelaagde personages. Haar nieuwe thriller De nomade is in de maak.

Meer auteur Anya Niewierra Bekijk alles

De nomade

Anya Niewierra

€ 14,99
Aanbieding Ook dat nog

Ook dat nog

Anya Niewierra, Merel Godelieve

€ 14,99 € 7,49
Witte ballonnen

Witte ballonnen

Anya Niewierra

€ 1,99
De Camino

De Camino

Anya Niewierra

€ 14,99

Meer spreker Nienke Brinkhuis Bekijk alles

Terug naar Toscane

Kat Devereaux

€ 12,99
Wie wil er voor de klas?

Wie wil er voor de klas?

Patricia Veldhuis

€ 12,95

Je bent prachtig

Ann Napolitano

€ 14,99
Falen doen we allemaal

Falen doen we allemaal

Elizabeth Day

€ 11,99