Niet lullen maar poetsen
Niet lullen maar poetsen
Nog geen fragment

Niet lullen maar poetsen

Hét schoonmaakboek van de Rotterdamse Poetsqueen. Vol praktische tips en trucs om je paliessie spik en span te houden.

€ 14,99

Beschrijving

TikTok- en Instagram-hit de Rotterdamse Poetsqueen laat in dit schoonmaakboek Niet lullen maar poetsen zien hoe je je wasmachine, vaatwasser of toilet weer helemaal schoon krijgt. Lees de beste schoonmaaktippies die je niet op social media vindt.

Schoonmaakvideo’s op social media hebben iets gemeen: mensen krijgen ineens zin om schoon te maken. Maar hoe krijg je je paleissie nou écht spik en span? De Poetsqueen laat zien hoe je het vuil in iedere kamer, ieder hoekje en ieder gaatje aanpakt. Met haar praktische trucs en handige weetjes helpt ze je om iedere ruimte schoon en opgeruimd te houden – en dat doet ze vol enthousiasme. Zo laat ze zien hoe poetsen óók nog eens een fijne activiteit wordt die energie oplevert. Zo wordt alles weer blinkie schoon! Oftewel: niet lullen maar poetsen.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

10 februari 2024

ISBN

9789021046945

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

De Poetsqueen, de alias van Charo Walop, heeft een TikTok-account met poetstips. Ze groeide in korte tijd uit tot een onlinesucces met een grote schare fans. Momenteel heeft ze 142K volgers op Instagram, 225K volgers en 2,6 miljoen likes op TikTok en 46K leden op Facebook en krijgt ze veel aandacht in de media, waaronder in LINDA., AD, Vriendin, Flair, Radio 538 en meer. Ze staat in de top 10 van de beste podcasts met Niet lullen maar poetsen.